NOUA GENERATIE LAV (LEISURE ACTIVITY VEHICLE) A GRUPULUI PSA PRIMESTE PREMIUL AUTOBEST 2019

Premiul Autobest “Best Buy Car of Europe”: o distincție prestigioasă, acordată de un juriu format din 31 de jurnaliști europeni pentru noua generație de Citroën Berlingo, Opel Combo Life și Peugeot Rifter.

• Un premiu ce vine în recunoașterea strategiei Grupului PSA privind cele mai importante modele din portofoliu, care ține cont de așteptările clienților încă din etapa de proiect a autoturismelor
• Un program comun dezvoltat pentru diferitele autoturisme ce reflectă poziționarea fiecărei mărci
• Grupul PSA, precursor al segmentului Ludospace în Europa și lider pe acest segment de mai bine de 20 de ani

“Grupul PSA este foarte mândru să primească această distincție acordată de un juriu format din experți în domeniul auto. Această nouă recunoaștere recompensează munca echipelor și ilustrează relevanța alegerilor noastre în materie de dezvoltare realizate în cadrul strategiei privind cele mai importante modele din portofoliu, ale cărei obiective sunt: să propună cea mai adaptată ofertă pentru clienții noștri, să ne diferențieze mărcile și să crească eficiența investițiilor și resurselor noastre dedicate” a declarat Olivier Bourges, Vice-Președinte Executiv pentru Programe și Strategie, Grupul PSA

“Tripla victorie a Grupului PSA este bine-meritată pentru această nouă platformă. O platformă nouă, concepută pentru a răspunde cerințelor unui autoturism modern și capabilă să propună personalități diferite adaptate universului fiecărei mărci. O platformă care a convins două jurii internaționale din perspectiva autoturismului și a LCV-ului și care va fi probabil un best-seller în următorii ani. Este prima data în istoria noastră când avem un câștigător multiplu. Eu, personal, sunt încântat de alegerea juriului Autobest pentru acest tip de caroserie, o veritabilă expresie a Best Buy Car of Europe” a declarat Dan Vardie, fondator și președinte Autobest.

Începând cu anul 2001, premiul Autobest “Best Buy Car of Europe” a recunoscut modelele cu cel mai bun raport preț/performanță/echipamente. Supuse votului a 31 jurnaliști auto din 31 de țări europene- inclusiv România, mașinile sunt evaluate în baza a 13 criterii: raportul calitate-preț, design, confort și tehnologie, precum și calitatea serviciilor și disponibilitatea pieselor de schimb în cadrul rețelelor de distribuție.

În urma testelor comparative realizate în rândul celor 6 finaliști, modelul care primește cel mai mare număr de voturi câștigă premiul acestei competiții prestigioase.