CITROËN LA SALONUL AUTO DE LA GENEVA: CURAJ, CREATIVITATE SI TEHNOLOGIE

La cea de-a 81-a editie a Salonului Auto de la Geneva, CITROËN va prezenta o gama de produse ce reprezinta valorile esentiale ale Marcii: creativitate, tehnologie si curaj.

CITROËN DS4: ACTUL DOI AL LINIEI DS


Dupa CITROËN DS3, modelul DS4 este un noua exemplificare a sloganului Creative Technology. CITROËN DS4 este un coupé inaltat, in patru usi, dinamic si versatil, care ofera soferului o experienta complet noua. DS4 este un adevarat reprezentant al filosofiei DS, oferind un stil indraznet, emotii, arhitectura inedita si rafinament. DS4 a fost votata drept cea mai frumoasa masina din lume de peste 60,000 de utilizatori de internet din 62 de tari. La Salonul Auto de la Geneva, CITROËN DS4 va fi expus alaturi de un nou concept car denumit DS4 Purple, un obiect aspirational si distinctiv ce foloseste cu subtilitate finisaje tipice bijutierilor.

INOVATIE PENTRU CONFORT PRIN TEHNOLOGIA MICRO-HIBRID e-HDI SI SUSPENSIA HYDRACTIVE

Inovatia tehnologica micro-hibrid e-HDi se regaseste pe mai multe modele din gama. Sistemul de suspensie Hydractive, o exclusivitate mondiala marca CITROËN disponibila pe modelele C5 si C6, reprezinta o combinatie unica de energie si confort, oferind confort maxim pasagerilor si adaptandu-se la conditiile de drum.

SOLUTII SURPRINZATOARE PENTRU MOBILITATE PRIN CELE DOUA MODELE ELECTRICE SI CITROËN MULTICITY

La sfarsitul anului 2010, CITROËN a lansat doua modele complet electrice – CITROËN C-ZERO si Berlingo First, produs in colaborare cu Venturi Automobiles®. CITROËN faciliteaza mobilitatea si prin programul CITROËN MULTICITY, un serviciu fara precedent dedicat inchirierii de automobile si planificarii calatoriilor.

CURAJ SI CREATIVITATE CU NOILE CONCEPTE CITROËN: METROPOLIS, C3 RED BLOCK SI C6 BLACK & WHITE

CITROËN Metropolis, model dezvoltat de centrul de design de la Shanghai si expus la World Expo unde a putut fi admirat de 10 milioane de vizitatori, isi face debutul in Europa. Aceasta opera de arta exprima dedicarea cu care CITROËN dezvolta vehicule prestigioase si inovatoare pentru pietele din Europa si China, tara ce a devenit a doua piata ca marime pentru CITROËN.

Folosindu-se de culori si materiale expresive, CITROËN reinventeaza coduri si uimeste audienta cu C3 Red Block si C6 Black & White.

MAI MULTA AVENTURA IN SPORTURILE CU MOTOR PRIN DS3 WRC

CITROËN continua implicarea in sporturile cu motor prin noul CITROËN DS3 WRC. Modelul, care este perfect compatibil cu noile reglementari FIA, va concura in acest sezon al Campionatului Mondial de Raliuri, avand ca obiectiv castigarea celui de-al 7-lea titlu mondial la constructori pentru CITROËN.

CITROËN RACING incepe un nou capitol in istoria sa, concurand cu DS3 WRC in Campionatul Mondial de Raliuri din 2011, cu scopul declarat de a castiga al saptelea titlu mondial la constructori. CITROËN Total World Rally Team concureaza cu doua echipaje: Sébastien Loeb/Daniel Elena, si Sébastien Ogier/Julien Ingrassia. Alte trei modele DS3 WRC vor intra in competitie prin piloti privati.

Reprezentand perfect sloganul Creative Technology, CITROËN DS3 WRC respecta in totalitate noul regulament FIA: fiind mai compact decat C4 WRC si propulsat de un motor de 1.6 litri turbo cu injectie directa. Cutia de viteze manuala este cuplata la transmisia integrala, iar distributia puterii intre puntea fata si puntea spate este constanta.

One thought on “CITROËN LA SALONUL AUTO DE LA GENEVA: CURAJ, CREATIVITATE SI TEHNOLOGIE”

Comments are closed.