Citroen lanseaza seria speciala C3 Connecting

Seria speciala CITROËN C3 CONNECTING atrage atentia prin designul avangardist si promite senzatii inedite la volan. Adresandu-se clientilor cu mod de viata dinamic si activ, aceasta serie limitata se remarca in primul rand prin elementele de design: finisajele cromate – grila radiatorului, manerele portierelor, ornamentele geamurilor si suportul retrovizoarelor, geamurile spate fumurii si jantele Nuclear, inspirate de la DS3. Placerea la volan este completata de pachetul „Connecting box” ce include o priza USB, pentru a putea conecta o sursa audio auxiliara (iPod, MP3 player, memory stick) si a asculta muzica favorita, o priza de 12 V, o conexiune Bluetooth, ce include functia handfree pentru mai multa siguranta in trafic, si un radio CD cu functie MP3 si 6 incinte acustice.

 


Astfel, CITROËN C3 CONNECTING va pune la dispozitie cele mai uimitoare tehnologii pentru o calatorie de neuitat si senzatii inedite la volan. CITROËN C3 CONNECTING se dovedeste pasagerilor sai confortabil si practic prin: directia asistata, retrovizoarele electrice, volanul reglabil pe inaltime si in adancime, computerul de bord, functia cruise control (incluzand regulator si limitator de viteza), senzorii de parcare spate.

 

La bordul seriei speciale veti descoperi o atmosfera confortabila si rafinata datorita plansei de bord care poate fi personalizata in 2 culori, in functie de culoarea caroseriei: negru stralucitor sau alb, decorurilor cromate, precum si parbrizului Zenith. Dincolo de luminozitatea si vizibilitatea deosebite oferite gratie suprafetei vitrate extinse, parbrizul Zenith ofera o experienta unica la volan, prin senzatia de libertate si deschidere.

 

CITROËN C3 CONNECTING se situeaza la cel mai bun nivel si in ceea ce priveste siguranta. Este echipat din serie cu ABS si sistem de asistenta la franarea de urgenta (AFU), 6 airbaguri (frontale sofer si pasager, laterale tip torace, cortina fata / spate). Dispune de cruise control in echiparea standard iar ESP-ul este disponibil in dotarile optionale.

 

CITROËN C3 CONNECTING este disponibil in trei versiuni de motorizare: 2 pe benzina, 1,4i 75 CP si 1,4 Vti 95 CP, carora li se alatura un motor diesel, 1,4 Hdi 70 CP dotat cu filtru de particule.

 

CITROËN C3 CONNECTING poate fi comandat in reteaua Citroën din Romania la un pret incepand de la 10.790 Euro (Discount si TVA incluse) pentru modelul echipat cu motorul 1,4i 75 CP.