DS 3 și DS 3 Cabrio – O NOUĂ SEMNĂTURĂ LUMINOASĂ, PUR ȘI SIMPLU IREZISTIBILĂ

DS 3 și DS 3 Cabrio cutremură încă o dată principiile recunoscute și denotă tărie de caracter cu noua semnătură unică, high-tech. Cele două modele beneficiază de performanțe îmbunătățite, inclusiv de noua tehnologie de frânare Active City Brake, de noile motorizări Euro 6 dar si de noi opțiuni de personalizare. Nu veți putea rezista noilor versiuni DS 3 și DS 3 Cabrio!

 

Noua privire a DS 3: senzuală și hipnotică

DS 3, primul model DS zdruncină ideile recunoscute. Design-ul, performanța și gama de personalizare au făcut din acesta un model cu adevărat emblematic, vândut în peste 300.000 exemplare de la lansare, 66% fiind către noi clienți.

 

O privire unică, hich-tech, pur și simplu hipnotică

Modelele DS 3 și DS 3 Cabrio vin echipate cu proiectoare ce combină tehnologiile LED și Xenon cu noii indicatori secvențiali în premieră mondială. DS 3 și DS 3 Cabrio cutremură încă o dată principiile recunoscute și denotă tărie de caracter cu noua semnătură unică, high-tech. Cele două modele beneficiază de performanțe îmbunătățite, inclusiv de noua tehnologie de frânare Active City Brake, de noile motorizări Euro 6 dar si de noi opțiuni de personalizare.

Citroen-DS3_Cabrio_2015_1600x1200_wallpaper_06

Nu veți putea rezista noilor versiuni DS 3 și DS 3 Cabrio!

Noile proiectoare garantează modelului DS 3 o vizibilitate sporită atât pe faza lungă cât și pe faza scurtă, o calitate excepțională a luminii, fiind în același timp deosebit de odihnitoare pentru ochi. Cele 3 modele LED, asociate unui modul Xenon, creează un fascicul luminos, puternic, cu o rază mare de acțiune, garantând o mai bună vizibilitate și un confort sporit pe timp de noapte. Proiectoarele reduc de asemenea consumul de energie cu 35% atunci când este folosită faza scurtă și cu 75% la faza lungă. Cu o durată de viată de peste 20.000 ore, noile proiectoare de tip LED durează de 20 de ori mai mult față de cele cu halogen.

 

Inspirate de concept car-urile Numéro 9 și Wild Rubis, noile proiectoare integrează module independent concepute să arate ca diamantele. DS 3 integrează de asemenea, indicatori secvențiali în exclusivitate la această categorie. Noua semnătură luminoasă este completată de luminile de zi DRL cu LED integrate la nivelul prizelor de aer frontale, ceea ce conferă modelului DS 3 un caracter cu adevărat unic. Partea din spate a modelelor DS 3 și DS 3 Cabrio integrează stopuri LED distinctive cu efect 3D. Pentru un plus de rafinament, proiectoarele 3D sunt înfrumusețate de logo-ul cromat DS aplicat pe un fond negru. Modelele DS 3 și DS 3 Cabrio integrează acum o nouă semnătură luminoasă avangardistă, deosebit de tehnologică și performantă cu un design fermecător.

 citroen-ds-3-3

Rafinament sporit

Pentru a păstra caracterul distinctiv dar și pentru mai multă atractivitate, gama DS vă propune noi oferte dar și multiple procedee de personalizare. DS 3 vă propune un decor nou pentru planșa de bord cu bandă – obținut prin gravură laser, o lunetă cu serigrafie și două proceduri inovatoare care fac trimitere la rădăcinile pariziene ale DS. Tema de personalizare denumită “Irrésistible Paris”, face trimitere la arhitectura sofisticată a orașului, elogiind monumente renumite precum Turnul Eiffel și Arcul de Triumf. DS 3 completează gama de nuanțe disponibile pentru exterior cu noua nuantă Pearlescent White și propune noi jante aliaj diamantate de 17’’.

 

Disponibilă standard sau opțional, în funcție de nivelul de echipare, pielea Nappa și cusăturile în relief beneficiază de un nivel înalt de calitate, reflectând întreaga expertiză a Mărcii. Know-how-ul unic al Mărcii este atât rezultatul eforturilor specialiștilor de elită, dar și a tradiției frantuzești recunoscute din domeniul pielăriei.

 

Motorizări noi deosebit de performante și eficiente

DS 3 și DS Cabrio se remarcă prin agilitatea remarcabilă garantată de cuplul excepțional la turații mici, deosebit de eficient în orice circumstanțe. Suspensia atent construită și direcția extrem de precisă, garantează o stabilitate maximă, oferind un plus de siguranță și control conducătorilor auto. Experimentați noi senzații la volan cu noua gamă de motorizari diesel și benzină propuse de DS 3, conforme normelor Euro 6.

Citroen-DS3_Cabrio_2015_1600x1200_wallpaper_01

Cele două motorizări Diesel integrează versiunile BlueHDi 120 și BlueHDi 100. Mult mai performante și mai prietenoase cu mediul, acestea integrează tehnologia inovatoare SCR (Reducerea catalitică selectivă) capabilă să reducă emisiile de NOx cu până la 90%, precum și nivelul de CO2. Poziționat înaintea filtrului de particule aditivat, modulul SCR reduce de asemenea emisiile de CO2 cu până la 4%.

Așadar, DS vine echipat cu cele mai curate motoare din categoria sasi si este Best in Class cu o versiune BlueHDI 100* care emite 79g/km de CO2 și 94g/km CO2 la versiunea BlueHDi 120. Motorizările oferă și un consum de carburant optimizat (3,0l/100 km la versiunea BlueHDi 100 și 3,6l/100 km la BlueHDi 120), fiind în același timp deosebit de performante.

 

În ceea ce privește gama de motorizări pe benzină, DS 3 păstrează motorul de 207 CP “Racing” și cel THP 155, renumite pentru performanța și răspunsul rapid la viteze mici. Modelul este de asemenea disponibil și cu motorizarea PureTech e-VTi 82 ETG, conformă normelor Euro 6. Această motorizare este în același timp economică (4,1l /100 km în ciclu combinat) dar și prietenoasă cu mediul (95g/km CO2). Motorizarea vine asociată cutiei automate ETG (Efficient Tronic Gearbox).

 

Echipamente moderne high-tech, extrem de tehnologice

DS 3 este recunoscută pentru confortul și comoditatea celor 5 scaune ”adevărate” precum și de portbagajul extrem de generos, cel mai mare din categoria sa atât la versiunile cabrio cât și hatchback, la care se adaugă noi specificații deosebit de utile pe traseele urbane. DS 3 și DS 3 Cabrio sunt primele modele ale grupului PSA care vin echipate cu tehnologia Active City Brake, un sistem automat de frânare, care previne coliziunile la viteză mică. Un radar cu rază mică de actiune instalat în partea superioară a parbrizului detectează obstacole, precum vehicule care circulă în aceeași direc_ie sau care sunt staționate pe drum. La viteze mai mici de 30km/h senzorul activează automat sistemul de frânare pentru a evita impactul.

 

Pentru a facilita manevrele zilnice, DS 3 și DS 3 Cabrio pot fi echipate cu o cameră video pentru marșarier conectată la sistemul de navigatie eMyWay. Creată de CITROËN în Martie 2010, gama DS se remarca cu versiunea DS3 ca o marcă premium. Înglobând întreaga expertiză frantuzească, DS perpetuează valorile inovației si unicității mostenite de la primul DS lansat în 1955. Concepută pentru acele persoane dornice să-si exprime personalitatea, gama DS include acum 5 modele: DS 3, DS 3 Cabrio, DS4, DS5 si DS 5 LS (comercializat exclusiv în China). Design-ul aparte, senzațiile oferite si rafinamentul caracterizează gama DS, care se remarcă si prin tehnologia de ultimă generație, în special motorizarea diesel Hybrid4 disponibilă la DS5. Comercializată în Europa de CITROEN, DS se poate lăuda cu propria rețea de centre de vânzare în China. Pentru clienți, DS reprezintă o adevărată experiență a mărcii care nu se referă doar la produs ci și la o gamă largă de servicii premium, grație în special Clubului DS Privilege. Succesul mondial al liniei DS este confirmat în 2013 cu un număr de 120.000 unități vândute și cu un număr total de vehicule vândute de la lansare până în prezent de peste 410.000.