Honda Trading România anunţă lansarea oficială a noului partener în Arad – Infogo

Honda Trading România continuă strategia de extindere, prin lansarea noului complex integrat Honda de tip 3S în oraşul Arad.

Infogo, distribuitorul Honda în judeţul Arad, anunţă lansarea pe plan local a unui complex auto în urma unei investiţii de peste 2 milioane de euro, ce include atât un showroom cât şi o zona de service.

Ovidiu Repanovici, Sales&Marketing Manager Honda Trading România: „Ne extindem reţeaua cu încă un showroom din dorinţa de a fi mai aproape de clienţii noştri, ca parte din strategia noastră ce se axează pe creşterea satisfacţiei posesorilor de automobile Honda. Lansarea showroomului la Arad reprezintă un sprijin important cât şi un proiect îndrăzneţ prin care Honda vine în întâmpinarea fiecărui client.”

Infogo Auto este amplasat pe un teren de 2500 mp, cu o suprafaţă de expunere a showroomului de 650 mp. Un spaţiu de aproximativ 1400 mp este destinat expunerii şi depozitării. Showroomul este realizat la cele mai înalte standarde şi este rezultatul unui program de extindere ce vizează apropierea de clienţi şi asigurarea întreg suportului atât pre cât şi post vânzare.


Începand cu iunie 2010 locuitorii oraşului se vor putea bucura de prezenţa gamei complete de modele, precum si de servicii pentru automobilul personal, la un nivel calitativ reprezentativ pentru producatorul japonez. Astfel ca fanii Honda din Arad vor putea aprecia ultimele modele ale mărcii sau realiza reviziile la noul dealer din oraşul lor.

Honda Trading România, parte a grupului Honda Trading, şi-a început activitatea în septembrie 2006, în calitate de distribuitor autorizat în România al automobilelor Honda. www.hondatrading.ro

Fondată în 1948, compania Honda este în prezent liderul mondial în producerea echipamentelor motorizate, oferind o gamă vastă de produse şi tehnologii, cu o preocupare constantă faţă de mediul înconjurător. Honda se străduieşte să fie în continuare o companie pe care societatea şi-o doreşte, respectând angajamentele faţă de parteneri şi împărtăşeşte bucuria cu oamenii din toată lumea.

Infogo – companie infiinţată în 1991, derulează o activitate intensivă în fabricarea şi comercializarea produselor electronice, precum şi în domeniile media, medical şi construcţii.