NOVOMATIC si Niki Lauda au sarbatorit 25 de ani in Romania

Sediul NOVOMATIC Group România din Otopeni, situat pe un teren de 12.000 de metri pătrați şi poziționat în apropiere de Aeroportul Internaţional Henri Coandă (Otopeni) a fost deschis în mai 2010 în urma unei investiţii de peste 7 milioane € si a fost gazda evenimentului care a marcat aniversarea celor 25 de ani de cand compania activeaza in Romania.

Niki Lauda

Aniversarea a fost una deosebita avandu-l in prim plan pe austriacul Niki Lauda, triplu campion mondial in Formula 1 in anii 1975, 1977 si 1984, acesta fiind in prezent ambasadorul brandului NOVOMATIC la nivel global. Lauda a facut deliciul asistentei povestind picanterii din culisele filmului Rush, care ii are in prim plan pe Niki si James Hunt, despre aportul sau important in crearea unei povesti cat mai aproape de adevar si despre prietenul si rivalul sau James Hunt. Chiar daca a suferit un cumplit accident in cursa de la Nürburgring in 1976, Lauda a revenit relativ repede in Marele Circ dupa aproape sase saptamani oferind fanilor un campionat de neuitat pe care l-a pierdut la doar 1 punct in fata lui Hunt. Asa cum a declarat-o si Lauda in cadrul conferintei sustinute in Romania, Hunt a fost cel mai bun si cel mai rapid pilot al celei de-a doua jumatati a sezonului din anul 1976.

Niki Lauda și Valentin Adrian Georgescu, CEO al NOVOMATIC Group România
Valentin Adrian Georgescu, CEO al NOVOMATIC Group România și Niki Lauda

Valentin Adrian Georgescu, CEO al NOVOMATIC Group România, a fost cel care l-a introdus pe triplul campion mondial audientei si, totodata, a facut o scurta declaratie despre compania pe care o conduce: “În cei 25 de ani de experiență acumulați la NOVOMATIC Group, definiţi prin încredere şi suport, am avut la dispoziţie toate instrumentele necesare, know – how-ul, dar si tehnologia de ultimă oră şi nu în ultimul rând cea mai bună echipă pentru a face performanță şi a atinge cel mai înalt obiectiv, de a deveni lider de piață. În ultimii 25 de ani, Novomatic Group România s-a dezvoltat și a crescut foarte repede, având astăzi o cotă de piață de 70%. Pentru următorii 25 de ani, așteptările noastre sunt mari și suntem pregătiţi să facem față tuturor provocărilor viitoare.

 

Novomatic România activează în peste 130 de săli de jocuri de noroc si baruri, atât în București cât și în țară și exploatează sub brand-ul ADMIRAL peste 2.000 de echipamente de joc, asigurând aproximativ 1.000 locuri de muncă.