Patrick Moto te aşteaptă în octombrie în Munţii Gurghiului la un nou curs de enduro

De această dată Patrick Moto, importatorul motocicletelor Gas Gas în România nu îl va aduce în România pe simpaticul Greg Eyries, ci chiar pe sportivul de la care campionul francez de trial a învăţat meserie: Benoit Fortunato, pilot oficial Husaberg Factory Team, campion al Franţei la enduro şi vice-campion mondial la enduro juniori.

Amatorii de enduro din România sunt aşteptaţi la un stagiu de pregătire alături de Benoit, la Ciumani şi Lăzarea (judeţul Harghita), între 11-15 octombrie. Zilele de 11, 12 şi 13 octombrie sunt dedicate începătorilor, urmând ca din 13 octombrie, Benoit Fortunato să treacă la predarea de tehnici dedicate avansaţilor.

Taxa de participare la cursul de enduro este de 50 de euro pe zi. Cazarea şi masa nu sunt incluse în preţ, dar  în comunele Lăzarea şi Ciumani există mai multe pensiuni atractive. De exemplu, cabana Marci, situată la baza pârtiei de ski din Ciumani, pe care am folosit-o cu succes la International Enduro Festival Transilvania percepe un tarif de 15 euro pe noapte per cameră, cu mic dejun inclus.

Cursul se va desfăşura într-un teren bine cunoscut amatorilor de enduro: Extrem Test şi Enduro Test trasate la Ciumani şi folosite în august la International Enduro Festival Transylvania, inclusiv anumite porţiuni din traseul IEFT, dar şi traseul de Enduro Test utilizat anul trecut în etapa de Campionat Naţional de Enduro de la Lăzarea. În plus, cursanţii au ocazia să aprofundeze obstacolele din  Extrem Test-ul care a “triat” riderii în etapa de Campionat Naţional de la Lăzarea din acest an. Nu a fost uitat nici “Zidul Morţii” de la Lăzarea şi nici zonele bine cunoscute de enduriştii care au mai participat la cursurile organizate de Patrick Moto.

La doar 22 de ani, Benoit Fortunato este campion al Franţei la Enduro Juniori în 2007, vice-campion mondial la International Six Days Enduro Grecia, împreună cu echipa Franţei în 2008, campion de enduro al Franţei în 2009, vice-campion mondial la Enduro Juniori şi vice campion mondial la International Six Days Enduro Portugalia, în 2009.

Vă puteţi înscrie la acest curs de enduro prin formularul alăturat sau puteţi solicita un formular de înscriere la adresa [email protected]. Pentru mai multe informaţii, Patrick Boissy, organizatorul International Enduro Festival Transilvania, vă stă la dispoziţie la telefonul 0731.01.86.80

Formular inscriere Curs Enduro Benoit Fortunato