Pe 28-30 mai, Moto XCountry Festival se muta la Ciolpani


Datorita conditiilor meteo nefavorabile din ultimile zile, organizatorii Moto XCountry Festival au decis sa mute evenimentul la Ciolpani, (langa stadionul de fotbal ) pentru a fi siguri de reusita primului act din cele trei, initial programat pentru Peris! Accesul se face din DN1, la doar 30 de minute de Bucuresti, locatia fiind si mult mai vizibila!

Dacă anul trecut editia pilot a concursului Moto XCountry a fost una de success, în ciuda ploilor abundente, anul acesta se anuntă un adevărat spectacol. Pentru un maximum de interes din partea concurentilor, cu cele 3 etape ale sale, Moto  XCountry 2010 face parte din Campionatul National de Enduro Cross.

In rest, nimic nu s-a schimbat, Moto Xcountry Festival cauta in continuare un campion si face asta in trei locatii diferite, la mare, la munte si pentru inceput, în apropierea capitalei. XCountry este chiar mai mult decat un eveniment sportiv de prim rang, propunand pasionatilor de motociclete trei intruniri, cu trei concerte rock maraton. Daca pilotii vor avea parte de premii incredibile, publicul este rasfatat cu jocuri si concursuri, campare si parcare moto în zone amenajate, bere si mâncare la ceaun, surprize si adrenalina la discretie!

Sunet si imagine la maximum

Spectacolul va fi filmat cu cel putin 10 camere HD, ce vor fi amplasate pe căstile sau motocicletele unor concurenti, vor fi manevrate de cameramani sau se vor afla la bordul celor două aparate de zbor ce vor survola zona în căutarea imaginilor perfecte.

Dacă in ce priveste imaginile am lămurit cum stă treaba, nici când vine vorba despre sunet Moto Xcountry nu va fi mai prejos. Melodiile trupelor ce vor concerta live pentru voturile voastre, vor răzbate până în sufletele spectatorilor si ale concurentilor printr-un sistem de sonorizare ultra-performant.

Sansa de a deveni campion, pe o motocicleta Gas Gas nou-nouta

Desigur, unul dintre cele mai importante aspecte este fondul de premiere. Acesta va fi extrem de generos, oferind celor mai buni rideri, recompense ridicate în bani sau accesorii si echipamente, totul culminând cu un contract de pilot Gas Gas oferit de Patrick Moto: o motocicleta Gas Gas pusa la dispozitia castigatorului, in urma celor trei etape ale Xcountry, plus un pachet de cursă complet pentru 2011 in campionatele de enduro ale Romaniei, Europei de Est si daca pilotul in cauza demonstreaza ca merita, in Campionatul European de Enduro!

Pachetul de cursa inseamna cauciucuri, uleiuri, revizii, echipament, si antrenamente obligatorii alaturi de cei mai buni piloti de enduro din Romania. Asta, în totală opozitie cu taxa de participare, ce va fi redusă, comparativ cu restul evenimentelor de acest gen.

Marc Sandu
PR Federatia Romana de Motociclism

Comentarii

comentarii