Publicitate

La sugestia şi cererea unor participanţi şi pasionaţi de fenomenul de viteză în coastă şi cu sprijinul lor, Midnight Racers – filiala Craiova în colaborare cu ACR – filiala Dolj organizează “Old School Racing Ep. 2: Înapoi pe coastă”.

Ca şi evenimentul precedent, această competiţie se vrea a fi una cu cât mai puţine orgolii, cu cât mai mult fair-play şi apropiată de spiritul sportiv. O să ne închiriem bucata noastră de stradă unde să ne simţim bine pentru câteva ore şi să ne hrănim pasiunea care ne caracterizează şi ne aduce împreună.

“Vinovaţii” pentru ideea evenimentului sunt:
Sugra şi Vali KUT care continuă tradiţia şi ne sponsorizează prin intermediul brokerului de asigurări BrokAsig Expert şi în acelaşi timp sunt participanţi în competiţie;
Armand FRK şi Flavius KUC care, prin magazinul de tuning şi piese auto FREAKTUNING, îşi aduc aportul la buna desfăşurare a cursei atât material cât şi personal, fiind prezenţi pe probe;
Garfield, Cosmin NSL, Fupy şi mulţi alţii care sprijină prin puterile şi posibilităţile lor acest eveniment.

Vinovaţi pentru buna desfăşurare a concursului vor fi Midnight Racers – filiala Craiova, care se relansează oficial în nouă componenţă, iar pentru logistică, acte şi aprobări, etc., d-na Eugenia Niţă, directoarea ACR – filiala Dolj.

Înscrierea concurenţilor din Craiova se va face începând cu data de 24.05.2010, numai la sediul ACR, din str. Ion Maiorescu, nr. 2.

Participanţii din alte localităţi vor trimite cererile de înscriere prin fax la numărul 0251.41.61.66 sau pe e-mail la [email protected]. În caz contrar, nu vor primi numere de concurs şi se înţelege că nu vor putea participa.

Clasele de participare vor fi:
pana în 1400 cmc;
1401 – 1600 cmc;
1601 – 1800 cmc;
1801 – 2000 cmc;
peste 2001 cmc.

Programul evenimentului:

Vineri, 28 mai 2010:
– începând cu ora 15:00, concurenţii sunt aşteptaţi în curtea atelierului de reparaţii auto al ACR, din str. Pelendava, nr. 39, pentru:
– revizia tehnică;
– repartizarea numerelor de concurs;
– şedinţa tehnică cu piloţii (ora 18:30).

Concurenţii vor avea la ei copie după B.I./C.I. şi copie după permisul de conducere.

Maşinile de concurs vor rămâne peste noapte în curtea ACR, de unde vor pleca în coloană în dimineaţa zilei de 29 mai 2010, spre comuna Bucovăţ, unde se va desfăşura concursul.

Sâmbătă, 29 mai 2010
– între orele 08:00-09:30 se vor face înscrierile concurenţilor din alte localităţi – numai cei care au trimis cererile de înscriere prin fax la numărul 0251.41.61.66 sau pe e-mail la [email protected];
– între orele 09:30-10:00 – pregătirea pentru START;

– la ora 10:00 se va da STARTUL în ordine descrescătoare a capacităţii cilindrice a autoturismelor – vor pleca întâi maşinile cu capacitate cilindrică mare.

STARTUL SE VA DA DIN MINUT ÎN MINUT – fără nicio excepţie !!!

Concursul va avea:
– o manşă de recunoaştere şi anternament;
– două manşe de concurs care se vor cronometra;

Premierea se va face la sediul ACR, din str. Ion Maiorescu, nr. 2.

Concurenţii care vor merge pe dealul Bucovăţ în timpul nopţii, în perioada 24.05.2010-28.05.2010 vor fi excluşi din concurs !!!

Concurenţii vor purta OBLIGATORIU casca de protecţie iar autoturismele vor fi prevăzute cu centură de siguranţă.

 

Comentarii

comentarii

Publicitate

Motorsportnews.ro