Promo Rally powered by Total înaintea pauzei de iarnă

Etapa a patra a sezonului 2020 – 2021, care se va desfășura duminică în locația obișnuită din Brașov, marchează intrarea în pauza pentru sărbătoarea Crăciunului și a Anului Nou, sărbători marcate de pandemia mondială, care nu se lasă dusă cu una, cu două…

Din fericire, dorința de mișcare și oarecum de socializare a multora dintre noi face ca sportul să reziste cu stoicism pe redută de lupta cu Covid-19. Așa se face că și pentru etapa de Duminică și-au anunțat participarea 37 de concurenți dornici de adrenalină și spectacol.

 

Este de remarcat faptul că între participanți se numără piloți, care deși și-au încheiat evoluțiile în campionatele naționale în care evoluează, nu pot închide porțile garajului înainte de a mai parcurge de câteva ori o nouă pistă de concurs. Cel mai titrat dintre aceștia este campionul bucureștean de viteză în coastă Lucian Răduț. Alături de el va lua startul și Botond Szabo, campionul la zi de juniori la coastă.

 

De asemenea vor fi prezenți și cei mai consacrați participanți în sezonul 2020 de Promo Rally powered by Total:

  • Robert Adam în clasamentul licențiaților;
  • Alex Arhire, Mihai Citirigă, Liviu Savin în clasamentul clasei 1;
  • Andrei Diaconu, Mihai Mareș, Andrei Bănică în clasamentul clasei 2;
  • Adrian Mănescu, Bogdan Munteanu, Laurențiu Constantin în clasamentul clasei 3;
  • Andi Mararu, Norberth Marzell, Bogdan Făgăraș în clasamentul clasei 4.

 

Dacă ținem cont că zăpada se lasă așteptată la Brașov, iar ploaia care îi ține locul de câteva zile cade din ce în ce mai puțin, aproape spre deloc în ziua concursului, ne putem aștepta la un eveniment de final de an spectaculos.

 

Având în vedere faptul că pandemia se mai află printre noi, organizatorii împreună cu autoritățile statului care coordonează lupta împotriva ei, mențin și pentru această etapă restricțiile obișnuite:

  • Restricționarea spectatorilor;
  • Purtarea măștii de protecție.

Sunt câteva restricții care ne vor feri pe noi și pe familiile noastre de îmbolnăviri, mai ales acum, înaintea sărbătorilor.

 

Lista de inscrieri 

 

Programul Promo Rally powered by Total:

08:30 – 09:30 Verificări tehnice

09:00 – 10:00 Recunoaștere

10:00 – 11:30 Antrenament

11:30 – 13:00 Concurs 1

13:00 – 14:30 Concurs 2

14:30 – 16:00 Concurs 3

16:30 Festivitatea de premiere

 

Promo Rally powered by TOTAL este susținut de:

  • TOTAL România – partener oficial
  • Pro-X, Konvekta, TELL Security Systems, Cyclon Motorsport, Auto Chelu, TehnoSting, Infinity Trophy, Angelli – parteneri

 

Promo Rally powered by TOTAL este organizat de Asociația Județeană de Automobilism Sportiv prin clubul Auto Blic sub egida Federației Române de Automobilism Sportiv.

 

Un eveniment organizat cu sprijinul Primăriei și Consiliului Local Brașov, al Biroul de Poliție Rutieră Brașov, al Grupării de Jandarmi Mobilă Brașov, al Inspectoratului pentru Situații de Urgență Brașov, al Poliției Locale Brașov.

 

Parteneri media: Rock FM, Autostiri.ro, MotorsportNews, NewsBV.ro, RallyMax, RPM Racing Ro, Zile și Nopți, autorally.ro.