Promo Rally powered by Total, o etapă extinsă

Competiția sportivă pentru amatori, Promo Rally powered by Total, continuă cu etapa a II-a. O etapă care se va desfășura, în premieră pentru această competiție, în două zile diferite.

Prin urmare, etapa a doua va începe Duminică, 01 Noiembrie, cu tradiționala cursă pe un traseu nou desenat, în locația de pe platforma fostului Stadion Municipal din Brașov. Competiția continuă Duminica următoare, pe 08 Noiembrie, pe un traseu nou și cu un concurs special. Este vorba despre semi etapa Promo Speed Challenge, un concurs de tipul accelerare dedicat exclusiv participanților amatori.

 

Promo Speed Challenge se va desfășura după reguli asemănătoare, dar mult simplificate a curselor de tipul drag racing. Toate informațiile pentru această competiție pot fi accesate aici:

• Regulament

• Cerere inscriere concurent

• Chestionar COVID-19

• Harta generala

 

Având în vedere deschiderea amatorilor de curse auto spre genul de curse desfășurate după regulamente sportive și în spații limitate și sigure, organizatorii Promo Rally powered by Total sunt încrezători că extinderea unei etape la două zile cu genuri de concurs diferite va fi pe placul a cât mai mulți interesați.

 

Trebuie menționat faptul că această competiție sportivă se va desfășura în totală concordanță cu cele stipulate în Ordinul Comun al Ministerului Tineretului și Sportului și Ministerului Sănătății Nr. 1219 / 1634 / 2020 privind regulile ce trebuie respectate pentru desfășurarea competițiilor în aer liber.

 

Organizatorii reamintesc tuturor celor care sunt interesați să participe la acest gen de competiție sportivă câteva din regulile de respectat:

Prezența spectatorilor este restricționată complet pe toată desfășurarea etapei;

Purtarea măștii de protecție este obligatorie;

Se va păstra obligatoriu distanțarea fizică.

 

Înscrierile pentru etapă se pot face fie pentru ambele zile de concurs, fie doar pentru ziua întâi (Promo Rally powered by Total), fie doar pentru ziua a doua (Promo Speed Challenge powered by Total).

 

Programul zilei întâi – Promo Rally powered by Total (01 Noiembrie 2020):

08:30 – 09:30 Verificări tehnice

09:45 – 10:30 Recunoaștere

10:30 – 11:45 Antrenament

11:45 – 12:00 Parc tehnic

12:00 – 13:20 Concurs 1

13:20 – 14:40 Concurs 2

14:40 – 16:00 Concurs 3

16:30 Festivitatea de premiere

 

Programul zilei a doua – Promo Speed Challenge powered by Total (08 Noiembrie 2020):

08:30 – 09:45 Verificări tehnice

10:00 – 12:00 Antrenament

12:00 – 14:00 Calificări

14:00 – 16:00 Concurs

16:30 Festivitatea de premiere

 

Promo Rally powered by TOTAL este susținut de:

TOTAL România – partener oficial

Pro-X, Konvekta, TELL Security Systems, Cyclon Motorsport, Auto Chelu, TehnoSting, Infinity Trophy, Angelli – parteneri

 

Promo Rally powered by TOTAL este organizat de Asociația Județeană de Automobilism Sportiv prin clubul Auto Blic sub egida Federației Române de Automobilism Sportiv.

 

Un eveniment organizat cu sprijinul Primăriei și Consiliului Local Brașov, al Biroul de Poliție Rutieră Brașov, al Grupării de Jandarmi Mobilă Brașov, al Inspectoratului pentru Situații de Urgență Brașov, al Poliției Locale Brașov.

 

Parteneri media: Rock FM, MotorsportNews, NewsBV.ro, RallyMax, RPM Racing Ro, Zile și Nopți, autorally.ro.