Promo Rally TOTAL powered by SDS ajunge la Hăman

Etapa a patra a sezonului 2018-2019 al Promo Rally TOTAL poweredby SDS – SAFE | drivingschool va avea loc pe un circuit stradal amenajat în jurul Bisericii Fortificate Hărman, o noutate pentru campionatul brașovean destinat amatorilor. Întrecerea se va desfășura duminică, 16 decembrie și va primi un număr maxim de 65 de participanți.

După o primă jumătate de sezon care s-a bucurat de succes, campionatul brașovean intitulat Promo Rally TOTAL poweredby SDS, vine cu o nouă premieră legată de traseul de concurs, comuna Hărman urmând să fie gazda etapei cu numărul 4, ultima din 2018.

 

Beneficiind de sprijinul autorităților locale, organizatorii vor amenaja un traseu stradal în jurul Bisericii Fortificate, un punct de atracție al zonei. La fel ca și în etapele precedente, cei prezenți se vor putea bucura de numeroase tombole cu premii și de un spectacol automobilistic de calitate, la care vor evolua demonstrativ și piloți consacrați.

 

O noutate a etapei o constituie înființarea clasei diesel, destinată automobilelor cu aprindere prin compresie, indiferent de capacitatea cilindrică.

 

Documente Etapa a IV – Promo Rally TOTAL Poweredby SDS:

• Regulament

• Formularinscriereconcurent

• Formularinscriereechipa

• Declaratieutilizare auto

• Declaratiepentruautovehiculeneinmatriculate

• Hartagenerala

 

Clasamentul după treietape poate fi accesat aici (click)

 

Promo Rally TOTAL poweredby SDS este susținut de partenerii principali TOTAL România și SDS – SAFE | drivingschool și organizat de clubul ACS Auto Blic sub egida FRAS, MTS, AJAS Brașov.

 

Promo Rally TOTAL poweredby SDS este organizat cu sprijinul Inspectoratului de Poliție Județean Brașov, al Grupării de Jandarmi Mobile Brașov, al Primăriei și Consiliului Local Brașov, al Primăriei și Consiliului Local Prejmer, al Primăriei și Consiliului Local Hărman.

 

Parteneri: Pro-X, CyclonMotorsport, Țiriac Auto, Telekom, Konvekta, Infinity Trophy, Ice Teamalternatoaredemaroare.ro, Apel One Med, TehnoStingTime isCoffee, Prejmer Circuit, Hotel Aro Palace, Agenția Century, Angelli, Vitarium SPA, Laborator Sfânta Maria.