Promo Rally TOTAL powered by SDS încheie anul la Hărman

Promo Rally TOTAL powered by SDS, competiția brașoveană dedicată amatorilor, se pregătește pentru etapa a patra a sezonului și ultima din 2018, până la care a rămas mai puțin de o săptămână.

40 concurenți s-au înscris până la această oră pentru întrecerea care se va desfășura la Hărman, pe un circuit amenajat în jurul Bisericii Fortificate din localitate. Până la închiderea înscrierilor (Vineri, 14 decembrie, ora 20:00), organizatorii se așteaptă ca numărul constant de 60 de participanți sa fie atins. Așteptări îndreptățite și de faptul căetapa se va desfășura pe un circuit stradal total nou pentru acest proiect.

 

Invitat special, în calitate de ambasador al etapei, va fi prezent Cristi Sugár, câștigătorul Campionatului Național de Raliuri 2 Dunlop din acest sezon.

 

Începând cu etapa a patra, partenerul tradițional al clubului Auto Blic, Ape Minerale Zizin, se alătură partenerilor susținători ai proiectului Promo Rally TOTAL poweredby SDS. 

 

De asemenea, cei prezenți vor putea participa la o tombolă cu premii diverse, între care cursuri de conducere defensivă, un weekend de drive test cu o mașină Țiriac Auto, sau o cină romantică la Restaurant Altitude din Poiana Brașov.

 

Documente Etapa a IV – Promo Rally TOTAL Powered by SDS:

• Regulament

• Formular inscriere concurent

• Formular inscriere echipa

• Declaratie utilizare auto

• Declaratie pentru autovehicule neinmatriculate

• Harta generala

 

Clasamentul după trei etape poate fi accesat aici (click)

 

Promo Rally TOTAL poweredby SDS este susținut de partenerii principali TOTAL România și SDS – SAFE | drivingschool și organizat de clubul ACS Auto Blic sub egida FRAS, MTS, AJAS Brașov.

 

Promo Rally TOTAL poweredby SDS este organizat cu sprijinul Inspectoratului de Poliție Județean Brașov, al Grupării de Jandarmi Mobile Brașov, al Primăriei și Consiliului Local Brașov, al Primăriei și Consiliului Local Prejmer, al Primăriei și Consiliului Local Hărman.

 

Parteneri: Pro-X,CyclonMotorsportKonvektaAngelliInfinity Trophy, Ape Minerale ZIZINTehnoSting, Apel OneMed, Țiriac Auto, TelekomIce Team, alternatoaredemaroare.roTime is Coffee, Prejmer Circuit, Hotel Aro Palace, Agenția Century ImageVitarium SPA, Laborator medical Sfânta Maria.