Promo Rally TOTAL revine din vacanţă pe 21 ianuarie

Proiectul Promo Rally TOTAL, întrecerea brașoveană pentru concurenți amatori, îşi continua parcursul şi în 2018. Conform calendarului competiției, duminică, 21 ianuarie este programata etapa a IV-a.

Cu o săptămână înainte de startul etapei, lista de participanţi cuprinde deja 30 de „nume”. Având în vedere etapele precedente organizatorii sunt încrezători că până vineri (ultima zi de înscrieri) numărul celor care vor să-şi testeze cunoştinţele în pilotaj va creşte simţitor.

 

Şi etapa a IV-a Promo Rally TOTAL va beneficia de consilierea unuia din piloţii consacraţi ai Brașovului. Constatin (Puiu) Rusu va trasa pentru organizatori noua configuraţie a traseului.

 

În premieră pentru această competiţie, pe lista de particiati figurează şi automobile cu motorizare electrică. Dat fiind numărul acestor maşini a fost constituită grupa „E” pentru această etapă. O grupă care va cuprinde clasele E1 şi E2 în funcţie de motorizare, electrică respectiv hybrid.

 

Vremea – ca de obicei, va fi un factor care va interveni în întocmirea clasamentelor, fiind anunţate precipitaţii pentru duminică.

 

Prin urmare, pe toţi cei care doresc să participe la un spectacol automobilistic îi invităm să se deplaseze „DEFENSIV” duminică dimineaţa în zona de concurs unde să-şi măsoare cunoştinţele de pilotaj în mod „OFENSIV”!

 

Documente Promo Rally TOTAL – Etapa a IV-a
• Regulament

• Formular inscriere concurent

• Formular inscriere echipa

• Declaratie utilizare auto

• Harta generala

Urmăriți Facebook(Promo Rally TOTAL) pentru informații.

 

Promo Rally TOTAL este organizat sub egida Asociaţiei Județene de Automobilism Sportiv Braşov, după normele şi regulamentele Federaţiei Române de Automobilism Sportiv.

 

Partenerul oficial al campionatului este TOTAL România, iar PRO–X este partener principal. CYCLON MOTORSPORT este partener logistic. Cupele sunt asigurate de INFINITY TROPHY.

 

Parteneri: Konvekta, OMNIASIG, Apel OneMed, Agenția Century Image, Time is Coffee.

 

Eveniment susţinut de Primăria Municipiului Braşov, Poliţia Braşov – Biroul Rutier, Poliția Locală Brașov,  ISU Braşov, Gruparea de Jandarmi Mobilă Braşov.