Raliul Câmpulungului- unul dintre cele mai tehnice competiţii din ţară

Din motive tehnice fortuite, vă anunţăm că prima etapă a Campionatului Naţional de Rally Sprint Dunlop 2010 şi-a schimbat titulatura din Raliul Muscelului în Raliul Câmpulungului 2010.

În premieră, organizatorii au decis că la Raliul Câmpulungului nu se percep taxe de înscriere pentru echipaje!

În perioada 3-4 iulie 2010, la Câmpulung Muscel, se va desfăşura prima etapă a Campionatului Naţional de Rally Sprint al României. Competiţia de duminică, 4 iulie a.c., este organizată sub egida Federaţiei Române de Automobilism Sportiv în preambulul Zilelor Municipiului Câmpulung Muscel. Raliul Câmpulungului, organizat în zona comunei Lereşti este una din competiţiile cu cea mai îndelungată tradiţie în campionatul naţional automobilistic.

Raliul Câmpulungului este cunoscut ca fiind unul dintre cele mai spectaculoase curse din Campionatul Naţional, anul acesta desfăşurându-se pe un traseu extrem de tehnic, de macadam, care va scoate în evidenţă abilităţile şoferilor cu adevărat talentaţi. Traseul, cu o lungime totală de 84 kilometri, din care 33,9 kilometri de Probe Speciale, are trei treceri, cu şase Probe Speciale. Piloţii vor concura pe un traseu din zona comunei Lereşti, judeţul Argeş, cu probele speciale de la Bughiţa şi Strâmtu. Spectatorii vor putea fi martorii unui spectacol total, mai ales pe specialele de la Strâmtu, acolo unde există şi un platou care permite o vizibilitate mai mare a traseului.   

Startul oficial al Raliului Câmpulungului se va da la ora 12.01, din Piaţa Primăriei Câmpulung, iar sosirea va fi la ora 16.49. La ora 18, piloţii îşi vor demonstra abilităţile tehnice pe un traseu extrem de spectaculos în centrul municipiului Câmpulung Muscel, la Rally Show.

Organizatorii Raliului Câmpulungului – Clubul Sportiv Brothers Motor Sport, beneficiază de susţinerea partenerilor: Primăria Municipiului Câmpulung Muscel, Primăria Lereşti, Direcţia Judeţeană pentru Sport Argeş, SILDVB Berevoeşti, Carolex, Summer Trading, Magic Safe Security S.R.L. Piteşti şi Longocampo Club. Partener tehnic: Toyota România.

Ofiţer de presă
Mircea Sărărescu