Robert Muresan este pregatit pentru etapa de la Assen

In acest weekend il vom putea urmari la lucru pe singurul pilot roman participant in campionatul mondial de SuperBike clasa SuperSport, unde alearga pe o motocicleta Honda CBR 600RR pentru echipa PTR Romania Honda.

 

Roby si-a propus ca obiectiv pentru cursa de la Assen, Olanda, ce va avea loc sambata, o clasare in top 10, dupa ce in etapa de la Donington Park un incident suferit in warm-up l-a privat de startul in cursa.

 

Roby: “Sper sa reusesc sa termin in top 10 la Assen. Cred ca acest lucru va fi posibil judecand dupa timpii obtinuti la Donington, unde am reusit un timp foarte apropiat de cei obtinuti in top 10. Voi munci foarte mult in acest weekend pentru ca la Donington am fost prea agresiv in warm-up si acest lucru m-a costat scump pentru ca participarea in cursa ar fi fost o experienta foarte buna pentru mine. Pentru mine sezonul incepe in acest weekend.

 

Simon Buckmaster Team Manager PTR Romania Honda declara: “Roby a dat dovada de un potential mare la Donington, dar din pacate dupa accidentul din warm-up motocicleta nu a putut fi refacuta pentru a lua startul in cursa. Este un tanar de perspectiva si suntem mandri sa lucram cu el sub drapelul Romaniei reprezentata astfel intr-un campionat mondial de motociclism.