Săptămâna Auto de la Lidl

De luni, 24 martie, timp de o săptămână, pregăteşte-te de drum şi virează până la cel mai apropiat magazin Lidl pentru a profita de ofertele la echipamentele auto şi moto. Dacă eşti pasionat de motociclism sau îţi doreşti noi accesorii pentru maşina ta, la Lidl vei găsi produsele care îţi vor asigura şi mai mult confort în timpul condusului.

 

Pentru şoferii auto, confortul şi buna dispoziţie la volan sunt foarte importante atunci când se află în trafic. Alege o husă auto cu masaj (111,00 lei) şi relaxează-te chiar şi atunci când prinzi aglomeraţie pe şosele sau când ai de parcurs un drum foarte lung la volanul maşinii. În plus, pentru a fi mereu pregătit să faci faţă oricărei provocări, asigură-te că ai în maşină câteva echipamente esenţiale.

 Husa auto cu masaj

În primul rând, nu pleca la drum fără un cric hidraulic (49,99 lei/set), un set de două capre de susţinere auto (54,99 lei/set), o vestă auto refectorizantă (6,99 lei) şi o trusă auto de prim-ajutor (24,99 lei). De asemenea, un şofer responsabil va avea la el şi un set de chei dinamometrice (79,99 lei/set), un set de chei tubulare (99,99 lei/set) sau unul de chingi elastice (44,99 lei/set).  Astfel, vei reuşi să repari o pană de cauciuc sau să rezolvi rapid mici defecţiuni ce pot apărea în trafic, fără să fii nevoit să apelezi la serviciile specializate ale unui service auto.

 

Îngrijirea maşinii este un alt aspect important pe care trebuie să îl ai în vedere. O persoană pasionată de maşini se preocupă mereu de modul în care arată autovehiculul său, atât în interior, cât şi în exterior. Aparatul de curăţare cu presiune (499 lei) este perfect pentru a păstra tapiţeria şi covoarele auto curate. Foloseşte un spray de îngrijire auto (11,99 lei) şi asigură-te că ai mereu la îndemână un set pentru acoperirea zgârieturilor (24,99 lei) şi un tester pentru stratul de vopsea (44,99 lei). Nu neglija nici organizarea portbagajului şi alege o geantă de scule pentru portbagaj (21,99 lei) şi un organizator pentru portbagaj (24,99 lei). 

Casca Moto Integrala Flip-up

Dacă îţi place să simţi pulsul vitezei şi eşti un motociclist înrăit, o vizită la Lidl te va ajuta să te pregăteşti temeinic pentru startul sezonului moto. Alege echipamentele marca Crivit Sports şi pune întotdeauna siguranţa pe primul loc. Nu începe aventura fără brâul moto cu elemente reflectorizante (24,99 lei) şi casca moto Open-Face (99,99 lei) sau cea integrală Flip-up (199,00 lei). De asemenea, la Lidl poţi găsi şosete (11,99 lei/pereche), mănuşi (79,99 lei/pereche), bluză funcţională (59,99 lei) şi indispensabili termo (49,99 lei/pereche) – toate special concepute pentru motociclism.