Cum era la Raliul Brasovului in urma cu 10 ani?

In urma cu 10 ani isi facea aparitia pe scena raliurilor din Romania, Emisiunea Speed, un program dedicat 100% Campionatului National de Raliuri. Dupa 10 sezoane si aproximativ 70 de editii Emisiunea Speed ne prezinta astazi inceputurile acestui proiect, respectiv prima editie a acesteia.  

 Logo Speed 2013

In anul 2004, Laura si Razvan Radache, impreuna cu Razvan Tirea, realizau cate un reportaj de 15 minute dedicat fiecarei etape din Campionatul National de Raliuri, care era difuzat in cadrul emisiunii de sport de pe postul local de televiziune, Mix Tv Brasov. Incepand cu 2011, producatorul video Laviniu Lazar s-a alaturat si el colectivului Speed.

 

In luna decembrie a anului 2012 Emisiunea Speed devenea prima emisiune romaneasca dedicata Campionatului National de Raliuri difuzata pe un canal international de specialitate, Motors TV.

 

De asemenea Emisiunea Speed a fost premiata cu trofeul “Dumitru Lazar” in cadrul Galei FRAS pentru cea mai buna emisiune din domeniul audio-vizual dedicata motorsportului din Romania.