Shadows Racing Team va asteapta la GLL Tuning Show Sibiu


Shadows Racing Team are placerea de a va anunta ca in perioada 23-25 iulie 2011 va participa la GLL Tuning Show Sibiu 2011. Evenimentul se afla deja la cea de-a 2-a editie, prima stand sub semnul reusitei din toate punctele de vedere, organizatoric, participanti multumiti de conditiile create si public incantat de spectacol.

 

Daca in 2010, la acelasi eveniment, Shadows Racing Team reusea sa fie rasplatit cu 2 cupe pentru Best Interior Setup si Best Team from the Show, anul acesta promitem sa se prezentam cu ceva mult mai spectaculos decat anul trecut si cu siguranta vizitatorii prezenti la aceasta editie vor avea parte de un spectacol total la standul clubului nostru.

 

Cu aceasta ocazie vor fi prezentate in premiera cateva masini noi insotite de noii, dar si de vechii membrii ai clubului. Pasionatii fenomenului moto nu au fost uitati nici ei, in cadrul standului fiind prezenti si colegii acestei divizii.

 

Speram ca ne vom ridica la asteptarile tuturor si ii asteptam pe toti doritorii care doresc sa calce pragul standului nostru cu mare drag, pe durata celor 2 zile ale evenimentului.

 

Shadows Racing Team

Comentarii

comentarii

9 thoughts on “Shadows Racing Team va asteapta la GLL Tuning Show Sibiu”

  1. sper sa iasa cel putin la fel de bine (organizatoric vorbind) ca anu` trecut, sper ca anu` asta sa tina vremea cu participantii si sper sa vad lucruri noi si interesante…

  2. Si noi speram sa fie macar la fel de bine ca anult trecut.Oricum pt vizitatori am pregatit o multime de surprize.Ne bucuram ca am intrat in vizorul MotorSportNews si speram sa nu dezamagim. Multumim MotorSportNews !!!

  3. am vazut ca stam de vorba cu niste oameni pasionati, ca si noi de altfel, in ceea ce fac, si ca intotdeauna dorim sa ajutam in masura in care putem. Va dorim sa tineti capul de afis la salonul de la Sibiu. Bafta cu organizarea baieti.

  4. Un club care merita tot respectul si care promite un spectacol total la Sibiu!!

    Multumim MotorSportNews.ro !!!

  5. multumiri celor de la Motorsportnews.ro pentru publicitate! sper sa fie un show pe cinste cu masini frumoase,mult fum si vorba buna 😀

Comments are closed.