Sorina Sandu incheie mondialul de enduro pe locul 9

Sorina Sandu, în ultima etapă WEC Enduro, la Mende: al cincilea timp pe Extrem Test, locul zece la sfârşitul primului ei sezon în mondialul de enduro!

 

Evoluând în etapa finală a Campionatului Mondial de Enduro dedicat fetelor, Maxxis FIM World Enduro Championship, desfăşurată la Mende, în Franţa, pe 1 şi 2 octombrie, Sorina Sandu a obţinut 13 puncte în prima zi de concurs, încheind primul ei sezon “la vârf”  pe locul zece din cele paisprezece sportive înscrise în această competiţie. Sorina a fost forţată să abandoneze în a doua zi din cauza unei căzături pe speciala de enduro, care a provocat fisurarea capacului carterului de ulei. În acel moment, Sorina se afla pe locul şapte din cele zece concurente şi reuşise al cincilea timp pe o altă probă specială, Extrem Test!

 

Am rămas impresionată de numărul mare de spectatori prezenţi la etapa din Franţa, practic, în paddock nu aveai loc să arunci un ac”, spune Sorina. “A fost cea mai frumoasă şi cea mai bine organizată etapă din cele trei, celelalte s-au desfăşurat în Spania şi Portugalia”, a descris campioana est europeană şi naţională la enduro, atmosfera din Franţa.

 

 

Sunt mulţumită de evoluţia avută pe parcursul acestui sezon, am învăţat multe, cred că rezultatul antrenamentelor s-a văzut şi sper să pot continua şi sezonul viitor în Campionatul Mondial de Enduro”, declara Sorina Sandu, pe drumul de întoarcere în România.

One thought on “Sorina Sandu incheie mondialul de enduro pe locul 9”

Comments are closed.