Publicitate

Facilităţile exclusive de testare Dunlop de la circuitul Mireval, lângă Montpellier, au fost luna trecută scena lansării noii anvelope revoluţionare SportSmart Supersport şi a anvelopei TR 91 pentru motociclete big trail.

Aproape 75 de jurnalişti şi 100 de dealeri Dunlop din toată Europa au petrecut opt zile pilotând în condiţii extreme, de la zăpadă la caniculă, profitând de această oportunitate
unică de a compara noua anvelopă Dunlop cu principalii săi competitori.

Prezenţi la lansare au fost reprezentanţii DEKRA, care au comparat independent anvelopa Dunlop cu principalele anvelope rivale; în urma testelor minuţioase, aceştia au confirmat că anvelopa Dunlop este mai durabilă decât anvelopele rivale.

Pentru ca jurnaliştii să înţeleagă mai bine performanţele revoluţionare ale anvelopei SportSmart pe carosabil ud, experţii 2D în colectarea de date au fost prezenţi pe circuitul ud, colectând timpii realizaţi de invitaţi.

În urma analizării datelor, s-a constatat că în majoritatea cazurilor aceştia virau cu viteze cu până la 7km mai mari pe carosabil ud cu noile anvelope, abordând virajele mai decis şi cu mai multă încredere. În cadrul aceluiaşi eveniment, campionul IDM German Superbike 2009 şi pilotul Dunlop Jörg Teuchert a parcurs circuitul împreună cu jurnaliştii şi a testat pe cont propriu anvelopa SportSmart.

FOTO: superbike.co.uk

Izabella GHITA
Senior PR Manager
GRUPUL DOI

Comentarii

comentarii

Publicitate

Motorsportnews.ro