Audi si BMW si-au prezentat oficial pilotii si masinile pentru sezonul 2013 din DTM

A fost un weekend plin pentru constructorii din DTM, cel putin pentru doi dintre ei Audi si BMW. Acestia si-au prezentat oficial graficile masinilor precum si pilotii care vor reprezenta culorile constructorilor din Ingolstadt si Munchen.

 BMW_M_Performance_Parts_BMW_M3_DTM_Martin_Tomczyk

Sâmbătă, BMW Welt din München a fost scena unei lansări spectaculoase a celor opt maşini BMW M3 DTM. Cu patru săptămâni înainte de începerea sezonului competiţional, piloţii BMW DTM – Bruno Spengler – campion en-titre, Dirk Werner, Augusto Farfus, Joey Hand, Martin Tomczyk, Andy Priaulx, Marco Wittmann şi Timo Glock – şi maşinile lor de curse au urcat pe scenă pentru ceremonia de prezentare. Lansarea a avut loc in zona “Premiere” la BMW Welt care este rezervată clienţilor care optează pentru a avea automobilele livrate în acest centru unic si modern.Peste 13.000 de vizitatori au asistat la acest eveniment. 

 

Pentru noi a fost ceva cu totul deosebit să putem oferi fanilor loiali ocazia de a fi foarte aproape de proiectul BMW DTM. Cu siguranţă, niciunul dintre cei implicaţi astăzi nu a asistat anterior la o lansare de acest fel“, a declarat Jens Marquardt, directorul BMW Motorsport, după eveniment. “A fost ceva cu totul special că au putut vedea toate cele opt BMW M3 DTM, cu noile design-uri coloristice, unul lângă altul – şi, în plus, cu un fundal de excepţie aşa cum este BMW Welt. Numărătoarea inversă a început pentru cel de-al doilea sezon de la revenirea noastră în DTM şi este evident că toţi piloţii noştri abia aşteaptă prima confruntare din acest an. Până acum suntem mulţumiţi de cum au decurs pregătirile. În testul de săptămâna viitoare ne vom concentra asupra reglajelor fine. Apoi, în calitate de campioni en-titre, vom fi fericiţi să ne confruntăm încă o dată cu concurenţa în acest campionat extrem de disputat. Mă aştept la un sezon strâns, care va fi foarte atractiv pentru spectatori, iar lansarea de astăzi reprezintă pregătirea perfectă pentru ceea ce va urma.”

BMW_Bank_M3_DTM_Bruno_Spengler

Tot in weekendul abia incheiat cei de la Audi si-au prezentat si ei intr-un cadru festiv noile grafici ale modelului RS 5 DTM si pilotii care vor reprezenta sigla celor patru cercuri in acest sezon din DTM. Singurul nou venit in tabara celor de la Audi in acest an, Jamie Green va imbraca hainele celebrului producator de bauturi energizante Red Bull facand astfel echipa cu Mattias Ekstrom. Un alt partener important pentru cei de la Audi este firma producatoare de sisteme de evacuare Akrapovič care si-a reafirmat sustinerea pentru Audi. De altfel acest producator furnizeaza sistemele de evacuare pentru prototipurile Audi inca din 2009.

www.hoch-zwei.net

Sunt foarte mandru pentru diversitatea sponsorilor nostri si vreau sa le multumesc tuturor pentru sustinerea noastra in DTM. Fara suportul lor nu am putea sa fim prezenti in motorsport la un asemenea nivel. In particular sunt foarte fericit sa vad ca partenerii nostri traiesc cu adevarat fenomenul DTM si pun pasiune in implicarea lor, fapt care ii motiveaza si mai mult pe pilotii nostri in a obtine rezultate cat mai bune.” declara Wolfgang Ullrich directorul Audi Motorsport.