Chevrolet a incheiat cu succes testele cu noul motor 1.6l turbo

Echipa Chevrolet a incheiat cu succes pe 14 octombrie testele desfasurate la Jerez pe parcursul a trei zile cu noul motor de 1.6l turbo pe care acestia il vor folosi in urmatorul sezon in WTCC.  

Pilotii responsabili cu testele au fost Rob Huff si Yvan Muller din cadrul echipei Chevrolet. Acestia au completat cei 1020 km la volanul noului model Cruze 2011 fara nicio problema. Acesta este un semn bun pentru cei de la Chevrolet care vor continua pregatirea noii masini pe parcursul urmatoarelor saptamani.

Iata ce au avut de declarat cei doi piloti dupa teste:

Rob Huff: “A fost un test foarte pozitiv. Noul motor raspunde bine si ne aflam exact acolo unde ne dorim. Manevrabilitatea masinii este excelenta, datorita cuplului mai mare al noului motor turbo si de-abia astept sa continuam munca de dezvoltare alaturi de Yvan, Alain, ingineri si intreaga echipa.

Yvan Muller: “A fost pentru prima oara cand am pilotat noul Cruze 2011 cu noul motor si am ramas foarte pozitiv impresionat. Mai avem mult de lucru, dar avem o baza foarte buna de plecare si ne indreptam in directia care trebuie. Acum avem de dus la bun sfarsit acest sezon si suntem foarte motivati sa cucerim ambele titluri la constructori cat si la piloti.”   

foto: gmeurope