Rob Huff a semnat cu LADA pentru 2 ani

Campionul WTCC din 2012, Rob Huff, a semnat un contract cu LADA pentru o perioada de doi ani 2014 – 2015. Constructorul rus isi va mari astfel efectivul pastrand in echipa si pe actualii piloti James Thompson si Mikhail Kozlovskiy. Cei trei vor concura pe noul model LADA Granta. 

Rob Huff
touringcartimes.com

In acelasi timp actuala echipa din care face parte Huff, Munnich Motorsport, a anuntat reducerea programului din WTCC in 2014. Acestia de vor concentra pe campionatul de rallycross acolo unde participa cu un Audi A3. René Münnich, directorul echipei, a declarat ca in 2014 participarile in WTCC vor fi sporadice urmand ca din 2015 echipa sa revina cu forte proaspete. De asemenea se pare ca acestia s-au interesat si de Chevrolet-urile pe care cei de la RML le pregatesc pentru noul sezon.

 

Honda a monopolizat podiumul de la Shanghai din cea de-a doua cursa si constructorul nipon priveste cu optimism noul sezon 2014. Dupa ce au confirmat prezenta lui Tarquini si Monteiro si anul urmator, cei de la Zengo Motorsport au confirmat si ei prezenta in 2014 cu acelasi model Civic pentru Norbert Michelisz. In afara de cele trei modele inca un model isi va face aparitia, Proteam Racing anuntand trecerea la modelul Honda pentru anul urmator in defavoarea imbatranitului model BMW, care va fi pilotat de acelasi Mehdi Bennani.