Surpriza de proportii in WTCC

FIA impreuna cu promotorul KSO au decis sa anuleze a doua etapa a Campionatului Mondial de Turisme din sezonul 2010, care trebuia sa aibe loc pe 11 aprilie la Puebla in Mexic.   

Aceasta decizie a fost luata pe baza rapoartelor de securitate primite din regiune si in urma consultatiilor si indrumarile ulterioare din partea OMDAI Autoritatea Nationala Sportiva a Mexicului.

Privind posibilitatea inlocuirii acestei etapei din Mexic cu o alta etapa, managerul general al KSO Marcello Lotti a declarat ”Pana in acest moment nu s-a luat nicio decizie. Ne vom gandi la acest lucru, vom evalua diferitele oportunitati si vom lua o decizie pana la urmatoarea intalnire de la Marrakech. Chiar nu dorim sa gasim o locatie care sa inlocuiasca etapa din Mexic in exact aceasi perioada deoarece nu exista timpul necesar pregatirii si promovarii unei astfel de etape inlocuitoare. Daca va exista o astfel de etapa care sa inlocuiasca evenimentul de la Puebla aceasta se va desfasura intre etapele de la Valencia si Okayama si de accea va fi undeva in drumul spre Japonia. De asemenea vom putea sa ramanem doar cu cele 11 etape la fel de bine.”