Loeb si Elena – extraterestrii din spatele volanului

 

Lucrurile sunt foarte simple. Sebastien Loeb si Daniel Elena au obtinut ieri al noualea titlu mondial! Ce am mai putea adauga la asta pentru a o explica mai bine de atat? Aceasta performanta depaseste pur si simplu orice descriere in cuvinte si puterea noastra de intelegere, iar acest lucru vi-l poate confirma oricine este implicat in raliuri sau alta ramura a motorsportului.

 

Gigantii francezi ai raliurilor s-au impus in fata propriilor fani, iar acest lucru le-a permis sa castige titlul. Al noualea titlu! Sebastien si Daniel sunt cel mai bun echipaj din istorie, punct. Desigur, mereu au fost ajutati de Citroen. Ceilalti piloti pur si simplu completeaza clasamentele si “grila de start”, mai mult sau mai putin. Sigur, poate ca nu sunt indreptatit sa afirm asta, iar bunica-mea ar fi mai rapida decat mine la volanul unui wrc, dar sa fim seriosi, Loeb si Elena nu au concurenta.

 

Orice ar decide sa faca cei doi la anul, fiti siguri ca le va fi simtita lipsa daca nu vor lua parte la cel putin 75% dintre etape. Si da, eu nu ma numar printre cei care afirma ca “Loeb ar trebui sa se retraga astfel incat si altii sa poata sa castige“.

 

Adevarati campioni. Felicitari Sebastien, Daniel si Citroen.