Chris Atkinson a fost confirmat de Hyundai pentru Raliul Mexicului

Hyundai Shell World Rally Team l-a confirmat pe australianul in varsta de 34 de ani, Chris Atkinson, pentru cea de-a treia etapa a Campionatului Mondial de Raliuri, care va avea loc in perioada 6-9 martie 2014. 

2014 World Rally Championship / Round 01 /  Monte Carlo Rally // Worldwide Copyright: Hyundai Motorsport

Alaturi de el se va afla co-pilotul sau Stéphane Prévot, cei doi urmand a concura pe modelul i20 WRC alaturi de Thierry Neuville. “A fost o adevarata placere sa ma implic in dezvoltarea si testarea modelului i20 WRC, dar oportunitatea de a concura in Raliul Mexicului este cu adevarat fantastic. Am avut mai multe rezultate bune in Mexic, printre care si clasarea pe locul secund in acest raliu in 2008, cel mai bun rezultat al meu in WRC. Mexic va reprezenta debutul modelului i20 WRC pe macadam si abia asteptam sa vedem cum va fi. Foarte multe lume a lucrat din greu la pregatirea modelului pentru acest sezon si sper sa ii putem rasplati cu un rezultat pe masura.” declara Chris. 

Prevot_Atkinson

Suntem bucurosi sa il avem alaturi de noi pe Chis pentru Raliul Mexicului. Dupa Monte-Carlo trebuia sa luam decizii si ne-am gandit ca alegerea potrivita pentru acest raliu este Chris. Am fost impresionati de ritmul pe care Chris l-a avut anul trecut in Mexic si faptul ca vom avea impresii de la inca un pilot ne va ajuta in dezvoltarea modelului i20 WRC.” spunea Michel Nandan, directorul Hyundai Shell World Rally Team.