Mads Østberg confirmat de Citroën Racing pentru WRC 2015

Echipajul norvegiano-suedez Mads Østberg/ Jonas Andersson va efectua un sezon complet pentru constructorul francez in sezonul WRC 2015. 

Mads OSTBERG

Sunt foarte fericit ca voi continua munca alaturi de cei de la Citroën. Am invatat multe lucrand alaturi de aceasta minunata echipa si in ultimele luni m-am simtit extraordinar. A trebuit sa imi schimb stilul de pilotaj pentru modelul DS 3 WRC si astfel am descoperit noi tehnici de pilotaj, iar echipa m-a ajutat sa imi gasesc aderenta pe anumite suprafete si in diferite conditii, mult mai usor. Abia astept sa ma folosesc de aceasta experienta in 2015 si sa am ocazia sa ma bat pentru victorie mult mai des mai ales ca modelul DS 3 WRC a suferit si noi imbunatatiri.” declara Mads Østberg. 

 

Yves Matton, directorul Citroën Racing spunea: “La cei 27 de ani ai sai Mads este unul dintre pilotii de top din WRC. Primul sau sezon la volanul modelului DS 3 WRC ne-a oferit o imagine asupra potentialului sau. El a reusit un sezon bun terminand pe locul 5 in clasament cu 108 puncte si in ciuda ghinioanelor pe care le-a avut a reusit rezultate remarcabile. La fel ca in cazul lui Kris scopul este sa culegem roadele muncii investitiei noastre in 2015.