Campionul IRC Kris Meeke va pilota noul Citroen Ds3 R3 in Raliul Mont Blanc

Noul model Citroen Racing, Ds3 R3 face ravagii inca de la lansare . Dupa ce Bryan Bouffier si copilotul sau Xavier Panseri și-au adjudecat victoria la categoria 2WD si Grupa R pe specialele irlandeze ale Raliului Ulster, desfasurat weekendul trecut, terminand pe locul cinci in clasamentul general, acum vine randul campionului IRC Kris Meeke sa demonstreze capabilitatile masinii in Raliul Mont Blanc .

Numarul echipajelor inscrise in Raliul Mont Blanc Morzine, etapa in Campionatul National de  de Raliuri al Frantei, a ajuns la impresionanta cifra de 170 , stabilind un nou record in istoria de 62 de editii desfasurate . Raliul se va desfasura intre 2 si 4 septembrie si este compus din 14 probe speciale ce insumeaza 205 km efectivi de concurs din cei 400 km ai raliului.


Si Sebastien Ogier ia in calcul posibilitatea de a concura cu  un Citroen Ds3 R3 in Rally du Var , care se va desfasura in perioada 26-28 noiembrie 2010, pentru a-si imbunatatii stilul de pilotaj pe asfalt. Rally du Var este celebru pentru aparitia pilotilor din WRC, acesta desfasurandu-se dupa incheierea Campionatului Mondial de Raliuri, acestia venind aici pentru a se destinde. Anul trecut raliul a fost castigat de Sebastien Loeb care a avut-o ca si copilot pe sotia sa Severine, Daniel Elena ( copilotul sau traditional) pilotand un Citroen C2 S 1600 in Rally du Var.


Lista echipajelor inscrise

Site oficial