Van Merksteijn isi amana debutul cu Citroen DS3 WRC

Van Merksteijn Motorsport va rata Raliul Suediei dar isi va face debutul in sezonul 2011 al WRC odata cu Raliul Argentinei. Peter van Merksteijn Jr. a decis sa-si amane startul programului sau de 10 raliuri in 2011 unde va concura pe un Citroen DS3 WRC. Olandezul trebuia sa fie prezent luna viitoare la Raliul Suediei dar dupa discutiile cu managerii Citroen Racing acest lucru se va intampla in a treia runda, Raliul Portugaliei.

Totusi, acesta va fi prezent la cele 10 etape bugetate in timp ce Van Merksteijn Motorsport planuieste sa faca drumul in Argentina. Echipa va fi prezenta la toate raliurile din WRC incepand cu Portugalia, singura exceptie fiind Raliul Finlandei.

Am avut o intelegere pentru Suedia insa nu exista masini suficiente pentru acest raliu ” a explicat Team Managerul celor de la Van Merksteijn Motorsport – Gerard Grove . ” Dupa discutiile imbucuratoare avute cu cei de la Citroen Racing am decis sa nu luam startul in Suedia pentru a-i oferi aceasta sansa lui Petter Solberg, astfel ca pentru noi Suedia a fost inlocuita de Argentina. ” a mai adaugat acesta.