Dennis Kuipers va participa in sezonul 2011 al WRC la bordul unui Ford Fiesta Rs WRC

Daca acum putin timp in urma va spuneam despre revigorarea WRC datorita noilor regulamente care vor intra in vigoare in 2011, iata ca primele semne pozitive incep sa se inmulteasca  . Dupa ce Mads Ostberg a anuntat ca va concura in viitorul sezon WRC la bordul unui Ford Fiesta Rs WRC iata ca si Dennis Kuipers a ajuns la un acord cu cei de la M-Sport si va lua startul la cel putin 10 etape ale Campionatului Mondial de Raliuri in 2011 , inclusiv la etapa de debut din Suedia .

Olandezul in varsta de numai 25 de ani a pilotat anul acesta un Ford Fiesta S 2000 preparat tot de M-Sport si a produs o serie de rezultate bune, inclusiv locul 9 in clasamentul general al Raliului Turciei . Datorita acestui parcurs, cei de la Ipatec Racing au decis ca Dennis Kuipers sa continue colaborarea buna cu englezii  din Cumbria .

Dennis Kuipers a declarat : ” Sunt foarte fericit ca voi putea sa-mi continui cariera alaturi de familia M-Sport si in 2011 . Pentru noi, sezonul care tocmai s-a incheiat a fost unul in care am acumulat experienta dar am avut si rezultate bune cu modelul Fiesta S 2 000 . D-abia astept sezonul urmator in care voi pilota modelul Ford Fiesta WRC sa vedem cum ne vom descurca in comparatie cu celelalte echipaje in WRC . Scopul nostru este sa obtinem rezultate cat mai bune . “

Managerul M-Sport- Malcolm Wilson a declarat : ” Este o reala placere sa-l avem pe Dennis alaturi de familia M Sport si in 2011 . El a avut niste rezultate foarte bune cu modelul S 2000 in acest an si a progresat de-a lungul intregului sezon . Am colaborat foarte bine cu el si d-abia asteptam sa ni se alature pentru viitorul sezon al WRC . ”