Jocul WRC a intrat in linie dreapta

Longeviva serie a FIA World Rally Association lansata  de Evolution Studios in 2001 a devenit cunoscuta inca de la inceput prin accesibilitatea sa fara pretentii de simulare. Pana acum, singura pretentie de realism s-a limitat la partea vizuala si la detaliile pe care acel “official” din titlu le permite. Cu ultimul joc insa producatorii au considerat ca a sosit brusc vremea sa duca seria mai departe, inspre simulare, dar nu s-au indurat sa se indeparteze de radacinile arcade. . Rezultatul nu este nici arcade nici simulare, ci un “simulator arcade”, daca poate exista asa ceva.

Conform rezultatelor unui studiu anuntat ieri noua generatie a jocului se va baza pe datele inregistrate de sistemele GPS ale masinilor din realitate . Astfel acestea vor fi inregistrate de-a lungul sezonului si jucatorii vor concura efectiv impotriva pilotilor reali .

httpv://www.youtube.com/watch?v=iwESiu0pCGo

Promoterul oficial al WRC , North Sport One a anuntat ca deja colaboreaza cu doua nume importante in domeniul jocurilor iOpener si Black Bean Games.

Lansarea este asteptata in toamna acestui an si va cuprinde masinile oficiale, pilotii si copilotii oficiali si va oferi un mod de cariera foarte complex , la sfarsitul caruia cu siguranta satisfactia va fi mare dupa toate cursele istovitoare la care vei participa.

Noul joc va mai oferi si moduri unice online si offline, 13 locatii diferite ale raliurilor , metode avansate de setare a masinilor pentru fiecare proba in parte, grafica excelenta pentru piloti,masini si probele speciale si interior Full 3d al autoturismelor.