Norbert Michelisz in WTCC

Echipa Zengö-Dension si Norbert Michelisz sunt prima echipa respectiv primul pilot din Ungaria, care vor participa intr-un sezon complet al unui campionat mondial FIA.

Pilotul Norbert Michelisz se va afla la volanul unui Seat Leon TDI masina cu care a evoluat anul trecut in Campionatul European de Turisme FIA la Braga, cat si in EuroCupa Seat Leon competitie pe care a si castigat-o.

Pilotul, care a primit recent premiul “Talentul anului” in 2009 de la presedintele FIA Jean Todt, a declarat “Este un vis devenit realitate! Te simti foarte bine cand vezi ca tot ce am lucrat impreuna cu echipa mea devine realitate. Ma astept la dueluri grele pentru ca in campionat sunt foarte multi piloti de valoare, dar cred ca atat masina cat si experienta pe care o avem ne vor face sa fim competitivi. Sunt foarte mandru ca suntem prima echipa din Ungaria care va lua startul in WTCC si pentru asta trebuie sa multumesc partenerilor nostrii in special Denison Ltd. care este sponsorul nostru principal. Este o provocare mare pentru noi, dar deja am demostrat ca suntem capabili sa fim competitivi.”