Ken Block in Raliul Mexicului

Echipa Monster din mondialul de raliuri a prezentat noul Fordul Focus RS WRC pentru Ken Block cu cateva zile inainte de debutul acestuia in Raliul Mexicului.

Pilotul american a testat prima oara modelul Focus luna trecuta la Cumbria, dar testele s-au incheiat rapid datorita ninsorilor abundente care au avut loc, testul nefiind concludent pentru conditiile care il vor astepta la Leon in acest weekend.

Block ia startul in a doua etapa a WRC, dupa victoria care a obtinut-o cu Fordul Fiesta 2009 in Raliul 100 Acre Wood alaturi de Alessandro Gelsomino fiind cea de-a 5 a victorie a lor in acest raliu.

 “Sunt super entuziasmat sa iau startul in acest weekend, mai ales dupa a 5 a victorie din Raliul 100 Acre Wood, mi-as fi dorit doar sa testez mai mult de 1 zi Focusul RS inainte sa intru in lupta alaturi de cei mai buni piloti de raliuri din lume, dar anul acesta pentru mine este unul de acomodare si dezvoltare, nu ca nu voi merge la limita unde se va putea, dar realizez ca trebuie sa invat putin inainte de a deveni un pilot cu adevarat competitiv in WRC.” A declarat Ken Block.  

httpv://www.youtube.com/watch?v=sm0euMQwYoY