Redbull Škoda Team va debuta in Raliul Mexicului

Juho Hänninen isi va face debutul alaturi de echipa Red Bull Škoda in Raliul Mexicului, la volanul unei Škoda Fabia S2000.

22 de probe speciale (365 km) si mai mult de 1000km de drumuri de legatura alcatuiesc evenimentul din Mexic ce va avea loc in principal in Sierra de Lobos si in Sierra de Guanajuato. Macadamul din Mexic va pune la grea incercare atat masinile cat si pilotii pentru ca probele se vor desfasura la mare altitudine si temperaturile vor fi destul de ridicate.

Juho Hänninen campionul en-titre din IRC a subliniat importanta participarii echipei in S-WRC: “Aparitia noastra in S-WRC va reprezenta o mare incercare pentru intreaga echipa. Avem ambitii mari, vrem sa ne batem la varf si de aceea startul sezonului este foarte important. Concurenta va fi mare, insa suntem bine pregatiti. Vom vedea in realitate unde ne situam in comparatie cu celelate echipe.

Raimund Baumschlager seful echipei a adaugat: “Raliul Mexicului nu va fi deloc o cursa usoara, dar suntem pregatiti. Avem resurse de inalta clasa, beneficiem de ultima tehnologie datorita suportului echipei de uzina  Škoda Motorsport si il avem pe Juho Hänninen unul dintre cei mai buni piloti de macadam in prezent. Cred ca pozitia noastra in clasamentul final va fi una la varf.

In Raliul Iordaniei il vom vedea la lucru pe Hermann Gassner cel de-al doilea pilot al echipei, iar raliurile in care vor lua startul ambii piloti vor fi Sardinia, Grecia, Finlanda, Germania, Franta si Spania.