Vestitul tuner Ralliart isi inchide portile

Ralliart a anuntat clientii sai printr-o scrisoare semnata de Masao Taguchi, presedintele Ralliart ca isi va inchide portile. Subsidiara japoneza a companiei Mitsubishi a motivat acest lucru datorita lipsei de implicare a constructorului in competitiile de motorsport si a lipsei cererilor de produse aftermarket oferite de companie.

Maurice Durand, purtatorul de cuvant al Mitsubishi Motors North America, a precizat ca inchiderea Ralliart nu va afecta oferta acestor modele pe piata deoarece Mitsu este proprietara brandului, a numelui si a siglei. Astfel doritorilor de astfel de modele li se vor putea livra in continuare masinile mult visate. Ceea ce nu va mai fi disponibil vor fi piesele aftermarket originale JDM Ralliart care se vindeau separat si nici suportul tehnic pe care Ralliart il oferea clientilor in competitiile de motorsport.   

Compania responsabila cu modificarea si consilierea tehnica in competitiile de motorsport pentru Mitsubishi isi va inchide portile incepand cu 1 aprilie 2010 dupa 27 de ani de existenta.