BCR Rally Team porneste increzatoare spre Raliul Sibiului

Al doilea raliu de asfalt din calendarul 2016 va fi gazduit de Sibiu, in perioada 15-16 aprilie 2016. Noul format al concursului face ca experienta sportivilor din anii trecuti de la acest raliu sa conteze mai putin. Nu mai putin de noua probe speciale sunt complet necunoscute iar batalia in cadrul fiecarei clase este cu atat mai incitanta.

 

BCR Rally Team vine dupa Raliul Brasovului unde a avut atat motive de bucurie dar si cateva dezamagiri. Din fericire, toate cele cinci echipaje sunt gata de start si pregatite sa se lupte pentru locurile fruntase ale principalelor divizii.

 

Edwin Keleti vine dupa o victorie categorica in cadrul clasei 3: “Impreuna cu Toni, am reusit sa ne indeplinim obiectivul la Raliul Brasovului si ne dorim sa continuam in acelasi ritm. Chiar daca unii ne vad favoriti, doresc sa reamintesc valoarea adversarilor din clasa 3 si a factorului care se cheama “sansa” sau “neprevazut” de care nu ne putem ascunde niciunul dintre concurenti. Am un mare atu, totusi,  iar  acesta este totala incredere in echipa tehnica si in suportul partenerilor mei care imi dau ocazia sa lupt pe probe si in acest an. Ma refer la BCR, BCR Leasing, OMNIASIG Vienna Insurance Group, Borserc, Pirelli, Greco, Mobil1 prin Star Lurbicants si Colina Motorsport.

sibiu3

Varful de lance al echipei, echipajul Gergo Szabo/ Karoly Borbely sunt hotarati sa uite ghinionul de la prima etapa si sa se lupte pentru podiumul clasamentului general. “Am reparat masina si speram sa putem concura fara incidente de ordin tehnic. Am ales sa aducem un model nou in campionat si dorim sa demonstram performantele excelente ale Citroenului DS3 R5. Sezonul este de abia la inceput, asa ca sansele fiecarui concurent raman egale”, a declarat Karoly Borbely. Echipajul vicecampion din 2015 are ca principali sustinatori BCR, BCR Leasing, OMNIASIG Vienna Insurance Group, Pirelli, Telekom, Energobit, Greco, Mol si Academia Titi Aur.

 

Adrina Teslovan si Imre Cseh au pornit cu dreptul campania 2016 dar raman cu picioarele pe pamant. “Am obtinut un rezultat foarte bun in prima etapa dar stim foarte bine cum se poate intoarce roata norocului in raliuri. Trebuie sa ramanem concentrati, sa acceptam ca noi inca ne obisnuim cu masina si ii descoperim potentialul. Vom incerca sa mergem prudent dar sa luptam pentru podiumul clasei 5 si a categoriei automobilelor cu doua roti motrice. “ Echipajul cu numarul de concurs 30 este sustinut in 2016 de BCR, BCR Leasing, Borsec, OMNIASIG Vienna Insurance Group, Mobil1 prin Star Lubricants, Defi, Set, Pirelli, Colina Motorsport si Prodia

Sibiu 1

Reprezentantii echipei in clasa automobilelor neomologate, Tomi Abraham si Rares Silasi, aduc “flacarile” la Sibiu. “Am avut ghinion la Brasov dar am reusit sa obtinem un podium foarte important pentru echipa, pana la urma. Obiectivul nostru pentru Sibiu ramane neschimbat. Sa ne simtim bine pe probe, sa facem spectacol si la final sa aducem puncte pentru BCR Rally Team.  Rog spectatorii sa faca un pas inapoi cand venim noi, nu de alta dar break-ul nostru este putin mai lung decat celelalte masini din concurs si obisnuim sa-l dam mult de-a latul.

 

Campionii Cupei Dacia 2015, Bogdan Talasman si Andrei Mitrasca, isi doresc revansa la Sibiu. “Cu toate ca am ajuns la final, nu a fost rezultatul pe care ni-l doream pentru prima etapa.  Pornim cu incredere ca vom reduce din diferenta care ne desparte de podimul Cupei Dacia si speram ca vom avea motiv de bucurie, la final. Sunt bucuros ca am reusit sa atrag doua nume noi alaturi de partenerii deja existenti. Primaria Buftea si compania Soudal au ales sa ne sustina in acest an si de aceea am o motivatie in plus.

sibiu2

Raliul Sibiului va avea loc in 15 si 16 aprilie si conteaza atat in Campionatul National de Raliuri Dunlop 2016 cat si in Campionatul de Raliuri al Bulgariei. BCR Rally Team multumeste partenerilor echipei, BCR, BCR Leasing, OMNIASIG Vienna Insurance Group, Pirelli, Borsec, Mobil 1 prin Star Lubricants si Colina Motorsport.