Bogdan Marisca : Napoca Rally Academy isi propune sa fie prima

 

Motorsportnews.ro : Bogdan ai fost aproape de un rezultat conform zicalei ” Cei din urma vor fi cei dintai”. Cum a decurs Raliul Brasovului din punctul tau de vedere ?

 

Bogdan Marisca : Am ajuns destul de tirziu si pentru ca pana marti seara nu stiam daca o sa luam startul sau nu… In rest ne-am propus sa nu “facem” nimic, sa avem grija de masina si cam atit…Nu am fost deloc inspirati la alegerea  cauciucurilor, practic in afara de Babarunca intors noi am fost tot pe linga…

 

In final un loc 2 pentru care am muncit  si pe care puteam foarte bine sa-l pierdem, cauciucurile noastre (mixte taiate) erau deja supraincalzite, asa incit am fost tot timpul la limita… Nu mi-a placut deloc pe Poiana in aceste conditii…

 

 

Motorsportnews.ro : O intrebare din partea fanilor 🙂 De ce Mitsubishi si nu Subaru ? Cum a decurs pregatirea raliului tinand cont de faptul ca prezenta ta a fost confirmata pe ultima suta de metri?


Bogdan Marisca : Simplu, pentru ca Mitsubishi-ul este al meu iar Subaru al Transilvania Motorsport, care anul trecut m-au ajutat foarte mult din acest punct de vedere, dar anul acesta vom merge cu Mitsu.

 

Motorsportnews.ro : Vei fi prezent si la restul etapelor ? Cat de greu este sa reusesti sa strangi bugetul necesar ?

Bogdan Marisca : Nu stiu daca vom fi prezenti si la startul celorlalte etape, noi speram si muncim pentru asta, dar nu este deloc usor…

 

 

Motorsportnews.ro : Napoca Rally Academy a debutat cu dreptul in acest sezon in ciuda celor doua abandonuri ale lui Marco si Vlad. Cat de importanta este competitia aceasta a echipelor pentru voi ?


Bogdan Marisca : Imi pare rau pentru Marco si pentru Vlad, dar Napoca Rally Academy este o echipa care isi propune sa fie prima, indiferent daca vorbim de campionat sau de cursurile de pilotaj sau de defensive driving, deci ne bucura acest loc 1 cu atit mai mult cu cit si adversarii nostrii sint foarte bine pregatiti si din cite stiu eu si pentru ei este importanta aceasta competitie a echipelor! Dar mai sint inca 8 etape…

 

 

Motorsportnews.ro : Ce parere ai despre schimbarile regulamentului CNR din aceasta iarna mai ales in privinta combustibililor pe care-i puteti utiliza. Ce alegere ai facut ? Care sunt avantajele/dezavantajele utilizarii bioetanolului ?


Bogdan Marisca : Sint unul dintre cei care am sustinut bioetanolul, e mai ieftin, mai ecologic si elimina din  “alternativele”  pe care le foloseau unii din sportivi. Si sigur masina se simte mai bine cu bioetanol, este mai rapida , iar motorul merge la temperaturi mai joase.

 

 

Motorsportnews.ro : Daca vrei sa mai adaugi tu ceva..


Bogdan Marisca : Le multumim spectatorilor, care cu toata vremea neprietenoasa de la Brasov, au tinut sa fie prezenti in numar mare pe probele speciale, pentru noi sportivii,  acest lucru este important! Sper sa ne revedem la Tirgu Mures.