JDRT – Suntem hotărâţi să câştigăm şi Raliul Aradului

Acceptăm Sportiv această decizie !După decizia Federaţiei Române de Automobilim Sportiv de a menţine excluderea lui Gergo Szabo de la raliul Sibiului, echipa Jack Daniel’s Rally Team merge la raliul Aradului hotărâtă să câştige pe probe.

 

 

“Ne pare rău pentru această decizie: pentru fanii acestui sport, pentru noi, dar o acceptăm sportiv ! Am fi preferat să nu aflăm de luarea deciziei de pe pagina de Facebook a unui pilot din Campionatul Naţional de Raliuri cu o seară înainte de primirea deciziei oficiale de la FRAS.

 

În toată această  perioadă s-au făcut comunicări oficiale din partea altor echipe şi echipaje cu privire la câştigarea raliului Sibiului, nu din partea FRAS si înainte de comunicarea deciziei finale ca urmare a apelului, lucru foarte grav, din punctul nostru de vedere.

 

Gergo Szabo nu a avut intenţia de a încălca regulamentul, dar dacă e considerată o greşeală, acceptăm decizia, cu speranţa că acesta să fie începutul aplicării 100% a regulamentelor FRAS, indiferent de blazonul sau numele sportivului. Aşteptăm ca oficialii FRAS să cunoască situaţiile de pe traseu şi să se autosesizeze, nu să fie nevoie de alţi sportivi care să facă sesizări.

 

Ca echipă, ne vom concentra pe următoarele etape şi pe performanţă, având încredere totală în capacităţile şi spiritul echipei noastre. Vă aşteptăm la Arad pe probe cu mesajul nostru de responsabilitate Condu responsabil: nu bea la volan!a declarat Fady Zaidan, Country Manager Brown-Forman România.