Hänninen este cel de-al doilea pilot Hyundai Motorsport

Hyundai Motorsport a anuntat astazi faptul ca pilotul de teste Juho Hänninen a devenit cel de-al doilea pilot oficial al echipei, alaturandu-se lui Thierry Neuville. Finlandezul il va avea alaturi pe Tomi Tuominen si prima runda WRC din 2014 la care va pilota modelul Hyundai i20 WRC va fi Raliul Suediei in luna februarie. Finlandezul in varsta de 32 de ani a parcurs aproximativ 3500km de teste pentru a dezvolta modelul i20 WRC. 

Juho-Hanninen-Tomi-Tuominen

Sunt onorat de faptul ca cei de la Hyundai m-au ales drept pilot pentru cel de-al doilea model i20 WRC. Am lucrat foarte mult alaturi de echipa, inca din luna mai, si atmosfera a fost una extrem de prietenoasa. Respect foarte mult oportunitatea de a pilota in cateva etape din 2014 pentru cei de la Hyundai.” declara Hänninen.

 

Sunt multumit de faptul ca vom continua colaborarea cu Juho. El a fost primul pilot care a semnat cu Hyundai Motorsport si alaturi de care am si efectuat primele teste. A aratat multa loialitate noii noastre echipe si se va integra foarte bine in programul nostru din WRC acolo unde va lua startul in cateva etape in 2014. Are o vasta experienta si multi kilometri la volanul modelului i20 WRC si credem ca va si un complement ideal pentru Thierry Neuville. ” declara seful Hyundai Motorsport, Michel Nandan.  

 

Coechipierul lui Thierry Neuville pentru Raliul Monte-Carlo va fi anuntat in scurt timp.