Momente care nu trebuie ratate in 2015

Asa cum se obisnuieste la inceputul anului, fiecare om isi traseaza sau schiteaza, macar in linii mari, cateva lucruri pe care isi doreste sa le faca sau sa le realizeze. Pentru unii fani ai motorsportului aceste lucruri reprezinta momente pe care doresc sa nu le rateze din diversele competitii la nivel international, care starnesc interesul fiecaruia. Deoarece printre acesti fani ma enumar si eu pe parcursul acestei saptamani va voi prezenta, in viziunea mea, momentele care consider ca nu trebuie ratate in acest an.

2015

  1. Revenirea lui Loeb la Monte.

Regele se intoarce! Am putea exclama si afirmatia nu ar fi deloc nepotrivita pentru alsacianul in varsta de 40 de ani, care detine nu mai putin de noua titluri de campion mondial de raliuri – un record absolut in WRC si care probabil va fi destul de greu de egalat -, record la Pikes Peak, medalie de aur la X-Games, locul al treilea la finalul primului sau sezon in Campionatul Mondial de Turisme (WTCC) si lista poate continua cu o serie de cifre si recorduri in WRC si alte competitii majore precum Le Mans 24H, Cursa campionilor, etc. Nu este pentru nimeni o surpriza faptul ca el va alerga la comenzile unui model Citroen, un constructor alaturi de care si-a format impresionanta cariera, dar pe care la randu-i l-a si ajutat sa devina ce este astazi la nivel international. Fanii duelului Seb – Seb 2.0 se vor putea bucura inca odata de supra-apreciata rivalitate dintre cei doi.     

  WORLD RALLY CHAMPIONSHIP 2013

Raliul Monte-Carlo este unul dintre cele mai importante moment, pentru persoanele implicate in raliuri, din intreaga lume. Monte-Carlo deschide in mod traditional competitia WRC in fiecare an, cu mici exceptii, din 1911, in acest an urmand a avea loc editia cu numarul 83 a celebrului raliu, in perioada 19-25 ianuarie. Lista participantilor poate fi regasita aici. (A se vedea pozitia 52 si 101). François Delecour, vice-campion mondial in 1993 si campion al Romaniei in ultimii trei ani, va lua si el startul la Monte-Carlo la volanul unui Porsche 911, o masina cu care François a testat in dese ocazii pe parcursul anului 2014.

 

3 thoughts on “Momente care nu trebuie ratate in 2015”

  1. Despre programul lui Simone pentru 2015 stie toata lumea despre Andrei Coreanu nu vorbeste nimeni. A participat si la Jannerrallye in Austria dar prea multe nu stie despre el. Nici pe site-ul de la Napoca Rally Acadamy nu gasesti nimic.

Comments are closed.