What the fuck !?!

Acei dintre voi care v-ati nascut inainte de anii ‘80 sau chiar pe atunci, va aduceti aminte de filmele video si vocea Irinei Margareta Nistor. De fiecare data cand cineva ii zicea lui Chuck Norris “Fuck you” Margareta ne traducea “ Da-te incolo”. “Son of a bitch” era “ Nemernicule”. Si tot asa. Toti ne distram ca stiam ce inseamna “Fuck you” si ne placea foarte tare cand cineva avea curajul sa rosteasca cuvintele astea eliberatoare. Si ne placea cand ala bun intra la ala rau in birou si ii trosnea un pumn de fata cu toata lumea. Nu pentru ca ala rau a incercat sa-l omoare sau i-a dat foc la casa. Ci pentru ca a spus un lucru necuviincios despre navasta-sa.

 

Acum parca e invers. De fiecare data cand iti vine sa spui “ La dracu” spui “ f*&%-ti mama ma-tii si mortii si ranitii … in cur… si cine te-o facut… idiotul…. ce cautai pe aici ”…samd. Dar daca cineva iti jigneste sotia sau prietena nu ii dai un pumn. Ci pleci. Si povestesti la toata lumea ce “tampit nesimtit pe care o sa-l bati daca il mai vezi, f*&%-i mortii lui si…. bla bla”. Dar nu-l bati, nu-l iei de guler niciodata. Pentru ca nu ai curaj si nici nu stii sa te bati. Doar vorbele sunt de tine. Dar alea compenseaza si defuleaza toate neputintele tale fizice si intelectuale.

 

 

Mai exista, foarte rar, si o alta explicatie pentru care nu ii dai un pumn in fata celui care ti-a jignit prietena. Sau te-a facut de rahat la serviciu, in mod repetat. Sunt repercusiunile pe care le stii de pe acum. Politie, amenzi, geamuri sparte, demisia ta, dosar penal etc. Si atunci indiferent daca esti unul care si-ar face dreptate singur sau doar un pampalau las dar tare de gura, stai in banca ta.

 

Si toata energia asta negativa trebuie sa se duca undeva. Toti pumnii pe care nu i-ai dat, toate picioarele in cur pe care nu le-ai administrat, toate frazele “ stii ceva, te bag in p&*#@  ma-tii cu postul tau de c@#at, imi dau demisia”, toate astea dospesc la tine in suflet. Si vor erupe la un moment dat. Si daca nu esti pe faza o vor face in cele mai nepotrivite locuri si situatii.

 

Baietii destepti fac sport. Aia si mai destepti fac sport si mult sex. Cei mai destepti fac si sport si sex si si-au consolidat o pozitie in care se afla mult mai rar in calea energiilor negative. Dar asta nu inseamna ca nu le acumuleaza. 

 

Motorsportul e doar unul dintre sporturi. Si te elibereaza de multe rele acumulate in timp. Iti arata ca te poti lua de gat cu oricine, oricat de smecher s-ar crede in bolidul lui de 100.000 de euro.  Si daca mai face si pe marele strateg si te bate pentru ca ti-a scos intentionat pietre pe proba, poti sa te duci la el si sa-i spui “ Ce naiba, astia nu curata pietrele si era cat pe ce sa ies afara! Bravo, ai scos un timp mai bun!“ … si sa te simti eliberat.

One thought on “What the fuck !?!”

Comments are closed.