Prima Scoala de Drift din Romania si-a deschis portile

Faptul ca driftul este un sport cu motor relativ nou, care a cunoscut o dezvoltare extraordinara intr-o perioada scurta de timp, nu mai este nicio noutate. Ca si pe plan international si in tara noastra fenomenul si-a castigat repede adepti atat in randul participantilor cat si in cel al fanilor.

 

Unul dintre cei mai vechi practicanti ai driftului Sorin “HAI” Ene, a inceput acest sport cu aproximativ 10 ani in urma si de atunci este nelipsit de la evenimentele de motorsport in calitate de participant sau invitat. Dupa acumularea unui bogat pachet de cunostinte in ramura acestui sport cu motor, Sorin Ene a decis ca este momentul infintarii primei scoli de drift din Romania. Aceasta idee a venit odata cu prezenta numeroasa a doritorilor de a descoperi tainele acestui sport si a fost deja pusa in practica odata cu desfasurarea celei de-a cincea etape de drift din campionatul intern GTT Drift Series de la “Prejmer Circuit”. Masinile pe care se vor tine cursurile sunt special echipate si setate pentru drift, doritorii avand acum posibilitatea de a vedea cu adevarat ce inseamna driftul in cadrul unei experiente de neuitat.

 

Pentru mai multe detalii doritorii pot accesa site-ul www.scoaladedrift.ro care se ghideaza dupa motto-ul Benzina noastra, anvelopele noastre, TU esti PILOTUL.

 

6 thoughts on “Prima Scoala de Drift din Romania si-a deschis portile”

  1. ee..daca nu lasa nimeni nici un coment..eu voi incepe sa fac scoala aceasta de drift si am 16 ani..

  2. salut cum ma pot inscrie si eu ke trebuie sa platim tr sa avem permise ast raspuns multumesc

  3. toate detaliile si informatiile de care aveti nevoie le puteti regasi pe site-ul mentionat in articol scoaladedrift.ro sau la numerele de telefon afisate pe site-ul respectiv

Comments are closed.