BCR Rally Team sarbatoreste victoria de la Raliul Moldovei – Moinesti 2016

BCR Rally Team a avut la Raliul Moldovei – Moinesti 2016 una din cele mai bune prestatii din ultimii ani. Victoria echipajului Gergo Szabo / Karoly Borbely in clasamentul general si locul secund ocupat de Edwin Keleti si Toni Avram sunt dovada ca echipa trage tare pentru cele mai bune rezultate la finalul sezonului.

image4

  Dupa inca o absenta datorata unor probleme tehnice inainte de Raliul Deltei, echipajul vicecampion Gergo Szabo / Karoly Borbely au adus in palmaresul echipei prima victorie la general a sezonului. „A fost un raliu reusit pentru noi, totul a functionat perfect.  Gergo a pilotat excelent dar si probele foarte frumoase ne-au ajutat. Felicitari echipei pentru rezultatele foarte bune!

 

  Dupa patru victorii consecutive, Edwin Keleti si Toni Avram au mai facut un pas important spre titlul clasei 3 dar si spre un loc pe podiumul clasamentului general FIA din 2016:  ”Raliul Moldovei desfasurat atat la Bacau cat si la Moinesti a fost un raliu cu un traseu absolut superb care ne-a permis sa ne desfasuram cu ambitii maxime astfel incat am reusit o victorie categorica la clasa 3 si un excelent loc doi in clasamentul general! Sigur ca am beneficiat de lipsa liderului campionatului de la aceasta etapa si de iesirea in decor a echipajului Girtofan/Marza dar si in aceste conditii parcursul nostru a fost excelent si a culminat cu patru victorii de proba speciala!  Ii felicitam pe colegii Szabo/Borbely, Teslovan/Cseh si Talasman/Mitrasca pentru rezultate si ne pare rau de usoara iesire in decor a echipajului nostru de la clasa 11, Tomi Abraham/Rares Silasi, care i-a oprit din drumul spre o clasare foarte buna. Este un inceput perfect pentru ce-a de-a doua jumatate a sezonului astfel incat privim cu maxim interes spre etapa de casa de la Cluj! Multumim mult partenerilor pentru sustinere!Echipajul cu numarul 99 este sustinut in 2016 de BCR, BCR Leasing, OMNIASIG Vienna Insurance Group, Borserc, Pirelli, Greco, Mobil1 prin Star Lurbicants si Colina Motorsport.

image3

Adrian Teslovan si Vajk Imre Cseh au avut din nou o etapa dificila, presarata cu probleme tehnice insa au dus lupta pana la finalul raliului si au adus un nou podium la clasa 5 si puncte importante in clasamentul automobilelor cu doua roti motrice. “Raliul Moldovei 2016, un raliu foarte bine organizat cu niste probe superbe si doua transmisii in direct la televiziunea nationala pentru care organizatorul merita felicitari! Locul doi in clasamentul echipelor si la clasa 5 ne arata ca a fost o etapa foarte grea pentru noi, presărata cu foarte multe probleme de ordin tehnic care ne-au  impiedicat sa luptam pentru o pozitie pe podium in clasamentul masinilor cu doua roti motrice. A fost un weekend de foc din toate punctele de vedere, noroc cu apa minerala naturala Borsec J. Vreau sa felicit colegii de echipa pentru rezultatele excelente, in mod special pe Edi si Toni pentru un super rezultat obtinut cu o masina net inferioara.Imi pare foarte rau ca Tomi si Rares au abandonat. Mulțumim celor care fac posibila participarea noastra in campionatul national de raliuri: Borsec, BCR, BCR Leasing, OMNIASIG Vienna Insurance Group, Star Lubricants – Mobil 1, Defi, SET Prod-Com, Pigna, Pirelli, Prodia.

image2 (1)

Cel mai spectaculos echipaj al echipei, Tomi Abraham si Rares Silasi, au inceput in forta raliul dar o iesire in decor in cea de-a doua zi a obligat echipajul 332 sa plece fara puncte de la Bacau. “Ne pare rau ca nu am ajuns la finalul raliului. Am insistat sa fim cat mai putin drept pe drum, nu am facut rabat la consumul de anvelope insa aplombul ne-a venit de hac. Ne-am simtit foarte bine in Moldova, amfi vrut sa contribuim si noi cu puncte la echipa dar se vede treaba ca baietii se descurca foarte bine. Noi vom merge in continuare la spectacol si vom incerca sa pregatim cat mai bine masina pentru raliul nostru de casa de la Cluj.“  Echipajul 332 este sustinut in 2016 de BCR, OMNIASIG Vienna Insurance Group, BCR Leasing, Engels Bistro, Altarom, Port Bicaz, Transcom si DTE Systems.

image1

Reprezentatii echipei in Cupa Dacia, Bogdan Talasman si Andrei Mitrasca, au facut din nou o cursa foarte buna si au reusit un loc doi ceea ce ii aduce pe aceeasi pozitie in clasamentul general al Cupei Dacia 2016. “Am pornit cu gandul sa marim ritmul fata de celelalte etape dar, ca de obicei, fara sa riscam nimic. Mi-au placut probele, formatul raliului, organizarea si ma bucur ca am reusit sa mai urcam in clasamentul Cupei. Vom aveam o lupta tactica in urmatoarele etape pentru care sunt pregatit 100%. Ii felicit pe Gergo si Edwin pentru un rezultatele lor si le multumesc partenerilor Miras, Taverna Studioului, Primaria Buftea, Soudal dar si BCR, OMNIASIG Vienna Insurance Group si  BCR Leasing.”

image5

Urmatoarea etapa este Transilvania Rally, care va avea loc in 22  si 23 iulie. Va fi etapa de casa pentru echipajele 99 si 332 dar si etapa de casa pentru multe din adversarele echipei BCR Rally Team.  Transilvania Rally se va desfasura pe drumuri asfaltate, masinile de competitie fiind in aceste zile reconfigurate pentru aceasta suprafata. Ne revedem la Cluj Napoca!