Sambata sunteti asteptati la Raliul Tomesti 2011

Sambata 30 aprilie 2011 in localitatea Tomeşti (www.tomesti.ro) se va desfasura a doua etapa din cadrul Campionatului Regional de Rally Sprint 2011. Intrecerea va incepe de la ora 8.00 odata cu prezentarea concurentilor şi verificarile tehnice, urmate la ora 8.30 de sedinta tehnica. Incepand cu ora 9.00 se desfasoara recunoasterile de traseu, iar la ora 10.00 se va da startul primei masini în concurs.

 

Dupa un start bun in campionat, echipajul Emanuel Resiga/ Iulia Nicolescu va fi prezent la startul Raliului Tomesti pe un Renault 5 GTE Turbo alaturi de vechii parteneri (DEME Macarale, ARP Farm, A-CAR Timis, Junior Shop, Auto-LCD, infolieriauto.ro, Resiga-Lu), dar intr-o imagine noua.

 

Ne bucuram foarte mult de existenta acestui campionat regional de rally-sprint, astfel fiind posibila si participarea celor cu bugete restranse la etape de raliu in adevaratul sens al cuvantului, nu doar raliuri de parcare cum ne-am obisnuit aici in Timis. Probabil, pentru inceput nu se aduna foarte multa lume la start, multi concurenti nefiind pregatiti din punctul de vedere al securitatii masinii pentru un raliu, dar sunt increzator ca, pe viitor, tot mai multa lume va face pasul de la grupa mica, la grupa medie :). Va asteptam pe probe, atat noi ca echipaj, cat si echipa NATCO.TV care urmareste indeaproape acest campionat.” a declarat Emanuel.

 

Echipajele prezente la start vor fi dotate cu toate echipamentele de siguranta (rollbar, casca, combinezon) şi vor fi compuse din pilot şi copilot. Concursul va consta din parcurgerea de 2 ori a traseului în ambele sensuri cu regrupare in zona de finish. Astfel, dupa parcurgerea PS1 (Tomesti-Luncani) se va efectua regruparea in zona de sosire, urmand ca dupa sosirea ultimului concurent sa se desfasoare PS2 în sens invers. PS3 şi PS4 se vor desfasura dupa acelasi format, fiind urmate de afisarea rezultatelor şi premierea concurentilor la Primaria Tomesti.


View Larger Map

One thought on “Sambata sunteti asteptati la Raliul Tomesti 2011”

  1. Ooooo,sunt pasionata de raliuri ! Pacat ca nu pot sa fiu acolo. Bravo ! 🙂

Comments are closed.