Start in Dunlop Rally Artist 2011

 • Esti fan al raliurilor din Romania ?
 • Idolii tai se numara printre pilotii din Campionatul National de Raliuri Dunlop ?
 • Motorsportnews.ro si DUNLOP te sustine!

 

De-a lungul sezonului 2011 al Campionatului National de Raliuri Dunlop te provocam sa ne trimiti cea mai buna fotografie pe care o vei realiza la fiecare etapa la care iti vei sustine favoritii de pe marginea probelor speciale. Daca publicul si juriul se vor indragosti de ea, noi te premiem!


Concursul “Dunlop Rally Artist” se va desfasura pe parcursul a 9 etape, cate una pentru fiecare etapa a Campionatului National de Raliuri Dunlop 2011. Poti fi fericitul posesor al unui Pachet Dunlop Rally Guest la etapa imediat urmatoare a Campionatului National de Raliuri Dunlop 2011, daca fotografia ta va impresiona!  Pachetul este format din cazare, masa pe durata etapei de raliu aferenta, plus eventuale alte facilitati.


La finalul sezonului vom organiza si un “Rally Show Photo”, in urma caruia atat publicul, cat si juriul isi vor desemna fotografia preferata din castigatoarele etapelor. Pentru acestea mai punem inca 2 premii in joc si anume:

Cea mai buna fotografie , fotografie desemnata in urma votului juriului, va primi  un curs de pilotaj sportiv organizat de catre Scoala de Pilotaj Stefan Vasile

“People’s Choice” , fotografia cea mai votata de vizitatori, va fi recompensata cu un set compet de anvelope Dunlop de strada ultra-performante (modelul si dimensiunea anvelopelor vor fi furnizate in functie de solicitarea castigatorului).

 

Fiindca am amintit de juriu, acesta va fi format din :

– Dan Besliuwww.freelancer.ro

Catalin Stoia www.simcat.ro

Catalin Opreawww.pov.ro

Gabi Tomescuwww.photography-gt.com

Raluca Magdaswww.media-board.ro

Mihai Popescuwww.motorsportnews.ro

 

“ Votul vizitatorilor “ inseamna ca o fotografie poate fi votata de catre orice vizitator al site-ului www.motorsportnews.ro care detine un cont de Facebook real (voturile rezultate in urma creeri de conturi “fantoma” vor fi anulate). Orice tentativa de fraudare a votului va conduce la excluderea automata din concurs.

 

Asteptam fotografiile voastre pe [email protected]


Mai multe detalii puteti afla din Regulament.

 

PARTENERI MEDIA : 4 Tuning.ro

2 thoughts on “Start in Dunlop Rally Artist 2011”

 1. Da, sincer, ma bucur si eu pentru acest concurs, dar din pacate nu exista premiu.
  Castigatorul primeste cazare si masa, dar la etapa urmatoare trebuie sa dea 15 poze.
  Adica cazarea MOCA la un raliu………dar aceasta cazare este platit de fotograf cu 15 poze la un alt raliu….
  "castigatorul acceptand ca premiul reprezinta si plata pentru drepturile de autor"..
  …N-as dori sa supar pe nimeni, dar asa ceva n-am mai auzit in viata mea. Pe bune.
  Felicit initiativa de a organiza un cuncurs si de a populariza acest sport, dar regulamentul concursului este un NON-SENS !
  Iata, cititi cu atentie:
  "Deasemeni, castigatorul unui premiu de etapa – “Fotografia etapei”, va efectua fotografii la raliul imediat urmator, 15 dintre acestea urmand sa fie puse la dispozitia echipei de comunicare DUNLOP. Aceste fotografii vor purta semnatura autorului si vor putea fi folosite de catre echipa de comunicare DUNLOP fara vreo alta pretentie din partea autorului, castigatorul acceptand ca premiul reprezinta si plata pentru drepturile de autor"
  Cu mult respect:
  Balazs Attila

Comments are closed.