3 intrebari cu Bogdan Marisca si Sebastian Itu

Bogdan Marisca si Sebi Itu reprezinta unul dintre cele mai longevive echipaje din Campionatul National de Raliuri, sarbatorind la finele anului trecut nu mai putin de 15 sezoane in care au concurat impreuna. 2012 a fost un an dificil pentru cei doi membri ai Napoca Rally Academy, acestia schimband dupa numai 3 etape masina Subaru Impreza R4, cu care incepusera campionatul, cu un Mitsubishi Lancer Evo IX de clasa 3. 
 
 
Mutarea s-a dovedit a fi inspirata, Bogdan si Sebi urcand de 3 ori pe podium la ultimele 5 etape, rezultate care i-au plasat la sfarsitul anului pe locul 6 in ierarhia finala. Planurile echipajului NRA pentru 2013 le puteti afla din raspunsurile de mai jos:
 
Marisca
 
 
Care este programul vostru in 2013 si ce v-ati propus sa realizati in acest sezon?

B.M: Campionatul National de Raliuri  unde ne dorim o clasare in Top 5 la final. 

 

 

Ce parere aveti despre noul format al Campionatului National de Raliuri si despre etapele revenite in calendar?
 

B.M: Nu mi se pare ok sa avem 9 etape, ceea ce presupune o crestere a bugetului cu 12,5%, intr-un an dificil din punct de vedere financiar. Despre etapele revenite sunt bine venite si  le vom comenta post eveniment, cu amendamentul ca ar trebui o rotatie a organizatorilor, adica ultimele doua raliuri sa iasa din calendar si sa intre alte doua.

 
 
 
Cum vi se pare programul pentru prima etapa de la Brasov? 

B.M: In nota Brasovului, cu aceeasi regrupare la Cheia…