3 intrebari pentru Francois Delecour

In 1981 Francois Delecour isi facea debutul in campionatul national de raliuri al Frantei. Trei ani mai tarziu avea sa ia startul in prima sa competitie importanta, Raliul Monte Carlo. Celebrul raliu reprezinta un eveniment aparte in viata lui Francois, francezul participand ori de cate ori are ocazia, iar rezultatele obtinute il consacreaza drept un specialist al acestui raliu.       

 

In 2012 Francois Delecour a efectuat un sezon complet in Campionatul National de Raliuri la finele caruia francezul a reusit sa se incununeze campion national al Romaniei la raliuri.   

Francois Delecour

Care este programul vostru in 2013 si ce v-ati propus sa realizati in acest sezon?

 

FD: Ne dorim sa participam la cat mai multe etape de raliu, indiferent ca acestea se desfasoara in campionatul national sau in campionatul international. Realizarile vin pe parcurs , pe masura ce castigi cat mai multe puncte in clasament.

 

Ce parere aveti despre noul format al Campionatului National de Raliuri si despre etapele revenite in calendar?

 

FD: Speram ca noul format al Campionatului National de Raliuri sa atraga un public numeros pe probe, si sa creeze un spectacol prin lupta dintre concurenti. Despre etapele revenite in calendar nu avem foarte multe informatii, dar ne dorim sa fie la fel de spectaculoase ca cele la care am participat pana acum.

 

Cum vi se pare programul pentru prima etapa de la Brasov? 

 

FD: Programul primei etape anunta un raliu bine pregatit, cu probe frumoase unde ne dorim sa participam alaturi de coechipierii nostri din Romania si speram sa oferim publicului un parcurs spectaculos.