Catalin Cismaru nu va fi prezent la Raliul Brasovului

Catalin Cismaru este campionul national al Grupei N din 2009 in cadrul Campionatului National de Viteza in Coasta . Raliist de formatie , Catalin nu a reusit sa gaseasca in 2009 un buget care sa-i permita participarea in Campionatul de Raliuri , dar a reusit un an foarte bun la Coasta, unde bugetul este ceva mai redus.

Cu speranta ca in 2010 se va intoarce la Raliuri si cu trei saptamani ramase pana la startul Raliului Brasovului , am stat de vorba cu Catalin insa vestile nu sunt foarte bune :

Motorsportnews.ro : Salut Catalin , ce crezi vei reusi sa fi prezent la startul Raliului Brasovului ?

Catalin Cismaru : In primul rand , succes cu noul vostru proiect ! Mi se pare o inititiativa curajoasa si sper sa fie o reusita. La Brasov nu vom fi prezenti, criza ne-a afectat bugetul, din pacate. Asta pare a  fi soarta tuturor etapelor de anul acesta.Daca vor exista schimbari pozitive, cu siguranta vom fi pe listele de inscrisi ale celorlalte etape.

Motorsportnews.ro : In cazul asta , restul intrebarilor nu-si prea mai au rostul. Totusi ce vei face, vei sta departe si de Coasta ?

Catalin Cismaru : Exista si varianta sa merg la etapele de VTM din buget personal, dar la asta  ma mai gandesc si nu am luat inca vreo hotarare.Masina de curse e de vanzare tocmai din acest motiv, al lipsei sponsorilor.Iau in calcul varianta gasirii unui sponsor nou cu participarea cu o masina inchiriata .

Sper sa ne reauzim cu vesti mai bune,