Neuville va participa la 6 evenimente in IRC

Thierry Neuville va participa in sezonul 2010 din Intercontinental Rally Challenge cu un Peugeot 207 Super 2000 al echipei Kronos Racing.

Pilotul in varsta de 21 de ani va participa in Insulele Canare ce se va disputa intre 29 aprilie si 1 mai, Neuville urmand sa fie prezent si in Sardinia, Ypres, Zlin, San Remo si Scotia.

Nicolas Klinger, copilotul lui Nicolas Vouilloz in 2008, va fi navigatorul tanarului pilot, care este vazut in continua ascensiune.

Marc van Dalen, directorul echipei Kronos a afirmat: “este foarte bine ca il avem in echipa, Thierry este un pilot tanar foarte talentat. Totusi are mult de invatat, dar daca va termina fiecare raliu va reusi cu siguranta. Este foarte important ca Nicolas va fi copilotul lui. Are multe experienta dar stie totodata foarte bine echipa si il va ajuta pe Thierry sa se concentreze la condus.”

Neuville va pilota masina pe care Kris Meeke a avut-o in Brazilia si Argentina, dupa care va trece la Peugeot-ul 207 a lui Freddy Loix, masina ce o va pilota in raliul Ypres, iar Meeke va trece la masina pe care a pilotat-o in raliul Monte Carlo.

Van Dalen a afirmat ca este increzator in Neuville ca va testa Peugeot-ul 207  in Insulele Canare luni, inainte de inceperea evenimentului, aceasta find a 4-a runda din Intercontinental Rally Challenge.